anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Imediat cum se lasa seara netul devine super slab, latenta extrem de mare 100-300 ping

Sorin22
Începător

De fiecare data cand se lasa seara si vin de la munca netul merge jalnic chiar daca am cel mai scump abonament la internet, am facut teste si etc si am aflat ca problema este de la echipa orange, ruterul, pcul, telefoanele, toate merg bine dar imediat cum ajunge la primul server moare totul,

in imaginea adoua se poate observa ca dBm-ul este mare cand el normal trebuia sa fie 15dBm-25dBm

sper ca se poate rezolva altfel renunt asa este de cand am facut abonamentul am sunat si etc dar mereu vine echipa face ceva si aceeasi problema mereu

17 Răspunsuri 17

ParaschivX
Începător

Eu am net de la Orange și pe date mobile. Pe date mobile merge un pic mai bine decât pe pachetul ăla bun de internet fix, e acceptabil să-ți faci treaba până se rezolvă, dar tot asemenea întârzieri nu sunt acceptabile.

Sorin22
Începător

orele de vârf (ora 21:00) latența sare la 200 ms (ping)

Am dovezi clare de Traceroute că la orele de vârf (ora 21:00) latența sare la 142 ms la primul hop din rețeaua dumneavoastră, în timp ce noaptea scade la 50 ms. Dacă nu se rezolvă prin mutarea mea pe un port neaglomerat, voi depune reclamație la ANPC pentru nerespectarea parametrilor tehnici ai serviciului plătit.

prima poza ora 21, a doua poza ora 00, se intampla in fiecare zi la cam aceasi ora va rog faceti ceva

Salutare!

Noi suntem aici în mare parte tot clienți, ca și tine, și nu avem cum să te ajutăm decât cu sfaturi. Ai încercat și un reset la router, prin introducerea unei scobitori în acea găurică din spatele ont-ului , unde scrie Reset? Trebuie ținut apăsat până se sting toate ledurile și apoi aștepți restabilirea serviciilor. 

Ar trebui să fie mai bine ulterior!

Baftă!

gabi051
Începător

Salutare, care este problema cu netul de la orange? In fiecare seara mereu creste ping ul la jocuri de bubuie,100-150-200 si chiar 300. Platesc cel mai scump abonament pentru asa servicii? Se poate gasi o solutie in asta sau merge schimbat operatorul?

Salutare!

Ai dat un reset la ont, în acea găurică de pe spatele acestuia?

Da, am dat si nu se intampla nimic. Cum se face ca la ora 19 totul o ia razna. Multumesc pentru asa servicii si o sa depun si o reclamtie la anpc.

php
Junior entuziast

In prima imagine am primit ping 46 ms si tracert final 46 ms dynamodb.eu-central-1.amazonaws.com [35.71.105.102] Geo-locatia ip-ului pare sa fie in Germania https://ipinfo.io/35.71.105.102 ceea ce este ok. Acest ip apartine unui joc? Cu ce te afecteaza? 

In a doua imagine puterea semnalului nu are treaba cu pingul si poate oscila - in functie de vecini, obstacole, dispozitive, etc.

gabi051
Începător

Cel mai bun net ce pot sa zic

gabi051
Începător

Aceeasi problema o am si eu in Iasi, din octombrie mi am facut cel mai scump abonament la internet si nu am avut probleme. Cum am intrat in 2026 a inceput ping ul sa mi creasca pana la 200-300 la orice joc. Am mers fizic la orange si mi au zis ca n au ce sa faca si ca asteapta de la "ei" sa rezolve problema:)))). Ma gandesc sa depun o plangere la ANPC:))

Iustin2
Începător

Salut!
Si eu am aceeasi problema, pana acuma totul mergea bine dar de cand am intrat in 2026 netul meu o ia razna. in timpul zilei merge bine dar de la ora 19 pana pe la 23 am 200 ping peste tot.
Eu deja nu mai suport 

exact aceeasi problema,mi se pare ireala chestia asta:))) fix de la 19 totul o ia razna si nu te poti bucura de nimic si cum reactioneaza cand mergi la ei incepi sa razi. O sa reziliez contractul si o sa incerc la digi.
Mi se pare o mare porcarie din partea lor 

Eu nu stiu ce sa fac, voi mai astepta cateva zile si daca nu se remediaza fac o plangere, daca nici asa ma mut pe alta retea ca de nimic nu ma pot bucura, toti se distreaza si eu tre sa astept pana la ora 23 sa pot face ceva

Iti asigur eu ca o sa dureze mai mult, de la inceputul anului stau asa, fac saptamana maine. Am fost azi la ei in magazin si mi-au spus ca de cateva luni e problema asta si ca ei nu au ce sa faca decat sa astepte sa se remedieze, dar nici ei nu stiu cand va fi asta. Mai pe scurt stam asa ori plecam 

Alex81103
Vizitator

SI eu am problema asta cu pingu pana chiar si acuma sunt pe csgo si am ping 120 200. Am sunat la ei si au zis ca pingu nu tine de ei. Deja mi s a scarbit si e a 4 a zi de cand imi face asa numa seara ba ziua