- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Abonează-te la fluxul RSS
- Evidenţiază
- Tipăreşte
- Raportează conţinutul inadecvat
la 04-03-2025 01:26 PM
Ce as putea face pentru a urmări pe un Smart tv prin opțiunea hbo max filme fara reclame . Am ales basic însă doresc sa nu mai am reclame .ce as putea face .va rog să mă ajutați să scap de reclame !
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
04-03-2025 03:08 PM - editat 04-03-2025 03:49 PM
> Selectarea unui alt plan (Standard/Premium) se face cu plata costului respectiv pe factura Orange? Sau trebuie sa treci la plata cu card?
Pentru acest lucru, da. Trebuie sa treci la plata cu card. Optiunea de la Orange ofera doar Basic cu reclame. Asta inseamna ca daca vrei sa treci la Standard sau Premium, trebuie sa iti dezactivezi optiunea de HBO de la Orange si apoi, din aplicatia MAX, sa alegi noul pachet.
> De asemenea, ideal ar fi sa poti plati doar diferenta de la Basic, la Standard/Premium. Dar banuiesc ca nu se poate, nu?
Din pacate nu se poate, datorita faptului ca discutam de o oferta ce este oferita de catre 2 companii diferite. Una este Orange cu optiunea HBO la 3 euro (care pe langa MAX, aceasta ofera acces si la canale TV HBO, HBO 2, etc.), iar cealalta este optiunea de la compania mama HBO.
Sper ca te-am ajutat cu aceste informatii si iti doresc o zi placuta,
Gabubu
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
04-03-2025 01:33 PM - editat 04-03-2025 01:41 PM
Salut,
Orange oferă doar opțiune (HBO) MAX Basic (cu reclame).
Poți să-ți achiziționezi un alt abonament direct de pe situl (HBO) MAX (exemplu abonamentul standard).
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 04-03-2025 02:06 PM
Salut @andreiagafitei,
Optiunea de HBO inclusa in pachet vine cu MAX Basic (adica optiune cu reclame). Pentru a putea scapa de reclame, trebuie sa iti schimb tipul de abonament al contului MAX cu un abonament Standard sau Premium.
Gabubu
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
04-03-2025 02:24 PM - editat 04-03-2025 02:26 PM
Salut!
Doar de curiozitate. Inteleg ca pachetele Orange contin varianta Basic (cu reclame). Si se poate trece la varianta fara reclame, din contul HBO.
Ceea ce nu mi-e foarte clar este urmatoarea chestie: selectarea unui alt plan (Standard/Premium) se face cu plata costului respectiv pe factura Orange? Sau trebuie sa treci la plata cu card?
De asemenea, ideal ar fi sa poti plati doar diferenta de la Basic, la Standard/Premium. Dar banuiesc ca nu se poate, nu?
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
04-03-2025 03:08 PM - editat 04-03-2025 03:49 PM
> Selectarea unui alt plan (Standard/Premium) se face cu plata costului respectiv pe factura Orange? Sau trebuie sa treci la plata cu card?
Pentru acest lucru, da. Trebuie sa treci la plata cu card. Optiunea de la Orange ofera doar Basic cu reclame. Asta inseamna ca daca vrei sa treci la Standard sau Premium, trebuie sa iti dezactivezi optiunea de HBO de la Orange si apoi, din aplicatia MAX, sa alegi noul pachet.
> De asemenea, ideal ar fi sa poti plati doar diferenta de la Basic, la Standard/Premium. Dar banuiesc ca nu se poate, nu?
Din pacate nu se poate, datorita faptului ca discutam de o oferta ce este oferita de catre 2 companii diferite. Una este Orange cu optiunea HBO la 3 euro (care pe langa MAX, aceasta ofera acces si la canale TV HBO, HBO 2, etc.), iar cealalta este optiunea de la compania mama HBO.
Gabubu
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
04-03-2025 03:19 PM - editat 04-03-2025 03:21 PM
In lipsa unei înțelegeri între Orange și Max (pentru restul abonamentelor premium/standard), plata pe factura Orange nu ar prezenta niciun avantaj.