anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Televiziunea prin satelit abandonata?

Geo_3
Explorator entuziast

De foarte mult timp pe satelit nu sa făcut nici o îmbunătățire... Cum de exemplu pe fibra sa făcut constant.... Exemplu sa scoată dublurile sd pentru spațiu ca să îmbunătățească grila (canale HD) sau numărătoarea ca pe fibra începând cu numărul 1....

9 Răspunsuri 9

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

Mă gândesc că nu mai dau importanță chiar atât de mult la tv satelit  și de aia. Probabil că vor să extindă foarte mult fibra și tv satelit va rămâne doar pe unde nu ajung cu fibra și în afara țării. Din păcate, ai dreptate, probabil că se putea face măcar o rearanjare și scoase dublurile SD, unde sunt și HD.

Să sperăm că vor face și pe acest segment în perioada următoare ceva!

Baftă!

RaulL84
Junior entuziast

Salutare,”Probabil că vor să extindă foarte mult fibra” unde se întâmplă extinderile astea de retea??? 
La mine in zona( undeva pe lânga Brasov) nu se intampla nimic de 15 ani nici un fel de investitie din partea celor de la Orange. 
Din nefericire nu sunt in stare nici sa intretina infrastructura dezvoltata anterior de cei de la Romtelecom, valabil si pentru Vodafone cu UPS-ul.😩😩😩

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Intri aici și alegi pe ,, introducere manuală". S-au extins destul de mult! Poate nu în Brașov, dar la mine în Argeș sunt aproape peste tot.

RaulL84
Junior entuziast

Salutare, viitorul televiziunii se numeste “IPTV”

Orange are acest serviciu disponibil pe piată( cei drept serviciu conditionat de un abonament de voce) , ar trebuii să aducă in fată acest servicu cu o mai mare promovare exact cum fac cei de la Vodafone cu “TV+”.

Calin12
Junior

Ce se întâmplă cu abonamentele de dth? Pe site ul orange mai e disponibil doar un pachet, la, ATENȚIE 78 lei

Geo_3
Explorator entuziast

Și eu am observat... E un pic ciudat... 

Salut ! Ce am înțeles din magazin este doar un singur pachet de televiziune DTH Premium l-a preț de 15 euro însă la achiziție/prelungire se poate primi și la jumătate de preț 

Practic sa cam dublat pretul.😩 

…în conditile astea este mai ofertant ACUMA Focus Sat  la un cost de 76Lei Pachet FULL & MaxPak , canalele Filmbox, acces in aplicatia de streaming MAX😊

MihaiC99
Cunoscător

Orange Romania rămâne cu un singur pachet de televiziune prin satelit (TV PREMIUM).

Comunicatul Orange se regăsește în linkurile de mai jos.

https://www.media-max.ro/orange-romania-dth-un-singur-abonament-de-televiziune-tv-premium/ 

https://www.mobilissimo.ro/stiri-diverse/orange-romania-creste-pretul-televiziunii-prin-satelit-tv-p...