anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Eroare 11

Anca07
#StarMember

Salutare,

Am o cunostinta care are probleme cu TV, si indiferent ce ar face, nu reuseste sa vizioneze programele TV.

Atasez poza cu eroarea poate a mai intampinat cineva si are o solutie.

Va multumesc frumos!☀️

1000179590.jpg

Te-a ajutat un răspuns în Comunitate? Un ‘Mulțumesc’ poate veni și sub forma unei aprecieri sau atunci când marchezi răspunsul cel mai util ca soluție! Mic gest, mare impact.
1 Soluţie acceptată‚

Razvan
#StarMember

Bună Anca, este posibil să se fi stricat decodorul si atunci nu prea ai ce sa-i mai facă și trebuie înlocuit.

Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

Vizualizare soluţie în postul original

6 Răspunsuri 6

Radutuby
#StarMember

Salut Anca, despre ce model de decodor este vorba?

Serviciul de televiziune este cel prin fibra de la Orange?

Dacă da, un restart la ONT și decodor poate ajuta în unele situații.

• Deasemenea după ce oprești alimentarea decodorului lasă-l 2 - 3 minute scos din priză. 
  •  încearcă să intri în setările lui și să-i dai o resetare de fabrică.
  •  Verifica dacă led-ul CATV este aprins pe ONT. (Am pățit ca doar serviciile CATV să fie dezactivate de Orange)
  • Verifică conexiunile fizice dintre decodor și ONT, mufe splitere.
„Less noise. Better signal.”

Salut @Radutuby 

Nu stiu din pacate despre ce model este vorba, deoarece nu sunt la fata locului. Da, fibra Orange. A restartat absolut orice se putea. A chemat echipa tehnica, si sa speram ca vor ajunge astazi.

Multumesc frumos!☀️

Te-a ajutat un răspuns în Comunitate? Un ‘Mulțumesc’ poate veni și sub forma unei aprecieri sau atunci când marchezi răspunsul cel mai util ca soluție! Mic gest, mare impact.

Razvan
#StarMember

Bună Anca, este posibil să se fi stricat decodorul si atunci nu prea ai ce sa-i mai facă și trebuie înlocuit.

Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

Multumesc frumos, @Razvan 

Maine cred ca vor trimite o echipa de interventie, deoarece astazi nu cred ca va mai ajunge cineva. Voi posta si rezolvarea imediat ce o voi avea, poate vor mai fi si altii in aceasta situatie.

Seara faina!🌙

Anca07
#StarMember

Salutare,

Revin cu update.

Problema a fost intr-adevar decodorul. Echipa tehnica a mentionat faptul ca a fost instalat un model vechi, pentru care avea telecomanda, si au pus acum un alt model cu cartela CI. Pare ca de aici era problema, deoarece se defectase. Ca si timp de rezolutie, aproximativ 24h. 

Multumesc frumos tuturor, si @Razvan, voi marca presupunerea ta ca si solutie. 

Zi cu soare!☀️

Razvan
#StarMember

@Anca07 mă bucur că recomandarea ți-a fost de folos. Seară binecuvântată!