anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Dezactivare Voyo

Victor5
Începător

Salut! Am vrut să dezactivez opțiunea Voyo prin apel la 300 și mi s-a spus că se poate doar după 3(trei) luni de la activare. Este adevărat? Mulțumesc!

1 Soluţie acceptată‚

RafaHelper
#StarMember

Salut @Victor5 , Nu am găsit informații in acest sens dar poți încerca singur sa o dezactivezi urmând unul dintre pașii de mai jos:

Dacă ești abonat Orange, poți dezactiva opțiunea doar la data de facturare, după cel puțin o lună întreagă de facturare.

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Vizualizare soluţie în postul original

4 Răspunsuri 4

RafaHelper
#StarMember

Salut @Victor5 , Nu am găsit informații in acest sens dar poți încerca singur sa o dezactivezi urmând unul dintre pașii de mai jos:

Dacă ești abonat Orange, poți dezactiva opțiunea doar la data de facturare, după cel puțin o lună întreagă de facturare.

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

arsradu
Fost #StarMember

Salut Victor,

Daca e platit in avans pe 3 luni atunci da, e normal sa se poata dezactiva doar dupa ce expira subscrierea.

Adica, tu poti sa te desubscrii oricand, dar acea desubscriere nu-si va face efectele decat dupa expirarea perioadei platite in avans. Asa e la orice subscriere.

Client Orange

DanielaH
Moderator

Victor, ai reușit să dezactivezi opțiunea? E plătită în avans, cum spune arsradu? Te așteptăm cu mai multe detalii. Mulțumim.

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

RafaHelper
#StarMember

Din ce știu si m-am documentat la Orange nu se poate alege opțiunea pe 3 luni sau sa plătești pentru 3 luni.