la 29-11-2025 10:50 PM - editat ultima oară la 02-12-2025 09:42 AM de DanielaH
Bună ziua!
Am abonament la TV cu Netflix inclus standard gratuit
Cum activez Netflix pe un al doilea TV?
30-11-2025 08:01 AM - editat 30-11-2025 08:02 AM
Buna dimineața. Daca al doilea TV este parte din aceeași gospodărie ( de exemplu ai televizor în bucătărie și vrei Netflix și acolo) este ok, se poate. Dar daca vrei la o altă adresa ( de exemplu la un vecin) asta nu se mai poate. Noi avem un cont de Netflix pe televizor în living și instalat pe un telefon. Atât. Am incercat sa instalez și la țară, la părinți, dar nu mi-a dat voie, trebuie sa fie parte din aceeași gospodărie. Sper că ai înțeles. Daca dispozitivul pe care vrei sa instalezi este parte a gospodăriei, urmezi procedura obișnuită: instalezi aplicația și te loghezi cu datele tale.
la 29-11-2025 11:09 PM
Buna.daca vrei sa activezi Netflix pe al doilea dispozitiv, trebuie sa descarci aplicația și apoi să te conectezi folosind datele de autentificare ale contului tău existent. Dacă este necesar, creează un profil nou sau selectează unul existent.
la 30-11-2025 05:30 AM
Salutare!
Da, se poate viziona și pe al doilea tv, doar că trebuie să te loghezi cu datele contului și pe al doilea dispozitiv. Cred că funcționează doar la aceeași adresă însă. Știu că era o problemă cu adresa!
30-11-2025 08:01 AM - editat 30-11-2025 08:02 AM
Buna dimineața. Daca al doilea TV este parte din aceeași gospodărie ( de exemplu ai televizor în bucătărie și vrei Netflix și acolo) este ok, se poate. Dar daca vrei la o altă adresa ( de exemplu la un vecin) asta nu se mai poate. Noi avem un cont de Netflix pe televizor în living și instalat pe un telefon. Atât. Am incercat sa instalez și la țară, la părinți, dar nu mi-a dat voie, trebuie sa fie parte din aceeași gospodărie. Sper că ai înțeles. Daca dispozitivul pe care vrei sa instalezi este parte a gospodăriei, urmezi procedura obișnuită: instalezi aplicația și te loghezi cu datele tale.
la 30-11-2025 05:42 PM
Salut @Roncon12,
Al doilea TV se afla in aceeași casa? Este conectat la aceeași rețea de internet?
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor