anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cat costa abonamentul voyo prin Orange și cum îl activez?

Mariana68
Junior
Cat costa abonamentul voyo prin Orange și cum îl activez?
1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember

Detalii despre ce te interesează ai aici: https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/orange-tv-go/optiuni-orange-tv-go/index.html

Costă 16 lei/ lună.

Cum se activează? Conținutul disponibil în opțiunile Voyo sau Antena Play incluse in abonamentele Orange TV, poate fi accesat utilizând numele de utilizator și parola contului tău online Orange, în aplicațiile mobile Voyo sau Antena Play disponibile in App Store sau Google Play sau direct pe calculator pe www.antenaplay.ro sau www.voyo.ro.

Vezi și în atașamente! Baftă!

Update DanielaH (Moderator) - începând cu 18 iunie 2025, opțiunea Voyo a fost scoasă din oferta Orange si nu va mai fi disponibilă pentru activare

Vizualizare soluţie în postul original

24 Răspunsuri 24

Mai are cineva problema asta in 2024? Da,eu ... si nu gasesc rezolvare

Cătălin, bun venit în Comunitate!

Ce problemă ai? Ai incercat folosind link-ul de mai sus, direct din pagina Voyo?

Am incercat si link pe telefon ,pe pc ,am descarcat aplicatia voyo si degeaba . Nu ma pit loga/autentifica

Ne poți oferi în mesaj privat codul de abonat și un număr de telefon? Vom ruga și noi colegii să verifice situația ta.

@catalin1986, s-a rezolvat situația?

Cu greu dar s-a rezolvat. Din ce am inteles in momentul cand activezi optiunea voyo nu se creaza automat un 'alias' . Am vb cu vreo 10 operatori care habar nu au de ce sunt angajati :))) ,spun asta deoarece se tot contraziceau ca nu am activat optiunea ,pana am nimerit un operator care a fost deacord sa se logheze cu datele mele in aplicatie si a inteles ca nu se crease aliasul ,pe care eu nu am cum sa il generez . 

Mulțumim mult pentru feedback! Mă bucur că s-a rezolvat și te mai așteptăm în Comunitate.

Cum ați reusit pina la urmă sa va logați?

Aceeasi problema o am si eu.

Am schimbat parola dar tot nu pot accesa voia pri orange comunicatio 

Mariana68
Junior
Asta îmi spune acum

mihalachiiulian
Începător

vreau să mă abonez la VoYO.ro.