anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cast Orange TV de pe mobil pe proiector android

Sergiu14
Junior

Buna ziua, 

Am aplicatia Orange TV Go instalata pe telefon, canalele merg ok insa cand fac mirroring de pe mobil pe un proiector ZenWire cu android nu se proiecteaza nimic (desi sunetul merge).

De mentionat ca mirroring-ul merge ok inclusiv in aplicatia Orange TV GO (vad pe proiector ce am pe telefon) insa cand dau play la oricare canal proiectorul nu afiseaza nimic.

Ati mai intalnit aceasta problema?

Multumesc.

13 Răspunsuri 13

delfinas
#StarMember

Nu se vede nimic, chiar daca e intuneric in incinta?

RafaHelper
#StarMember

Salut @Sergiu14

Ce telefon folosești?

Samsung S10 5G

Merci @Sergiu14!

Din experiența iți pot confirma ca funcția mirroring nu permite ca video-ul sa fie redat corect pe un dispozitiv, de exemplu la mine se aude dar ecranul ramane negru.

Am încercat cu mai multe aplicații, Netflix, HBO, Disney+, la toate e la fel.

Toate aceste aplicații, inclusiv Orange TV GO sunt optimizate pentru CAST si nu mirroring. 

O soluție in cazul tau este sa încerci sa faci CAST pe videoproiector sau sa instalezi aplicația Orange TV GO direct pe el.

Încearcă si sa ne spui daca ai reușit.

Nu merge sa instalez Orange TV GO aparent, ce aplicatie de CAST recomandati?

Pentru a face CAST, trebuie sa apeși butonul de cast din aplicația Orange TV GO atunci cand redai un canal. Atât telefonul cat si proiectorul trebuie sa fie conectate la aceeași rețea WIFI, iar proiectorul sa suporte funcția CAST. 

Asa arata butonul cast si apare in partea de sus a ecranului.

RafaHelper_0-1716470176949.png

 

Scuze dar nu gasesc acest buton de CAST in ORANGE TV Go pe mobil, desi am functia disponibila in youtube (deci telefonul sporta aceasta functionalitate).

@Sergiu14 de pe Youtube poți face cast pe proiector cu acel buton?

Trebuie sa fii conectata la același wifi cu ambele dispozitive.

Am reusit sa instalez in cele din urma aplicatia Orange TV Go pe proiector insa sunt anumite canale (de exemplu ProTV HD si ProArena HD) care desi merg pe mobil in aplicatie pe proiector primesc mesajul "Channel not part of your offer" desi folosesc acelasi cont pe mobil si proiector.

Care ar fi rezolvarea?

Multumesc.

A, deci doar cu canalele care necesita alt abonament ai pb.

Canalele Pro nu pot fi vazute in Orange TV Go decat pe telefon, probabil ca au o protectie chiar si pt mirroring.

"Canalele PRO TV pot fi vizionate pe televizor prin intermediul aplicației Orange TV Go pentru Smart TV, al unui TV Go box sau prin Chromecast DOAR de clienții care au un abonament de televiziune de la Orange România. Clienții care au activată una din opțiunile Orange TV Go care oferă acces la aceste posturi TV vor putea sa vizioneze canalele PRO TV doar pe smartphone și tabletă, prin intermediul aplicației Orange TV Go."

DETALII: https://www.orange.ro/tv/tv-go/optiuni-tv-go/

Sergiu14
Junior

Absolut nimic cand dau play la un canal. De precizat ca ecranul telefonului se vede perfect pe proiector inainte sa dau play.

DanielaH
Moderator

@Sergiu14, s-a rezolvat situația? Dacă te-au ajutat răspunsurile primite aici, îl poți marca pe cel mai bun ca soluție pentru a fi de ajutor și altor utilizatori. Mulțumim.