la 24-09-2025 08:28 AM - editat ultima oară la 25-09-2025 08:29 AM de DanielaH
De doua zile aplicatia pentru android Orange Tv Go functioneaza cateva minute dupa care se blocheaza imaginea, sonorul mergand in continuare. Inchis aplicatia, dezinstalat, instalat iar din magazinul Google, dupa nici un minut se blocheaza pe orice post as dori sa-l vizionez, mai mult apar artefacte mai intai in partea de sus a ecranului si ulterior toata imaginea este numai artefacte de imagine. Pur si simplu nu pot urmari nimic. Am doua proiectoare, unul cu android tv si celalalt cu google tv. Ambele se comporta similar! Cu aplicatia mai veche mai aveam intreruperi dar nu ca acum, cu artefacte de imagine. Am resetat ambele proiectoare la setarile de fabrica, am reinstalat totul pe curat si am aceeasi problema! Toate celelalte aplicatii de streaming functioneaza normal, inclusiv Voyo. Vreau o versiune mai veche a aplicatiei care era mult mai stabila decat cea de acum!
la 24-09-2025 08:45 AM
Salutare!
Ar trebui să-i contactezi pe adresa de email aplicatii@orange.com și să atașezi poze cu problema întâmpinată. Ofertele informații despre dispozitiv (model/sistem operare) și versiunea aplicației. De asemenea un cod de abonat sau un număr de telefon pentru identificare/contact.
la 24-09-2025 05:07 PM
Face la fel si pe telefon, un Samsung A56!
la 24-09-2025 09:43 AM
Salut @LiviuTatarus,
Cel mai probabil este vorba de un bug la aceasta versiune, iți recomand sa cauți o versiune anterioara si sa o instalezi. Poți găsi aici mai multe versiuni anterioare: https://orange-tv-go.en.aptoide.com/app
Nu uita sa raportezi aceasta problema pe mail aplicatii@orange.com sau ca recenzie in Google Play.
Sa ne spui daca s-a rezolvat problema ta.
la 24-09-2025 05:08 PM
As dori un apk de sine statator, ca sa navigez in Aptoide doar cu telecomanda este crima! Versiunea imadiat inferioara, eu eram multumit de ea!
la 24-09-2025 05:47 PM
Dacă vrei să descarci un apk mai vechi poți încerca linkul de mai jos:
https://www.androidout.com/ro/item/android-apps/570371/orange-tv-go/apk/download/?id_apk=recent
la 24-09-2025 06:40 PM
Multumesc pentru ajutor numai ca aplicatia este atat de veche incat nu este recunoscuta de dispozitive! Varianta 12.6.xx oricare dintre cele trei aparute cred ca va fi buna!
la 24-09-2025 07:57 PM
Revin! Azi, cam de la ora 19.30 totul a reintrat in normal! Cred ca nu aplicatia este de vina ci serverele! Am verificat viteza conexiunii din aplicatie si a zis ca totul este in regula! Nu s-a mai blocat, nu mai face artefacte! Sper sa ramana la calitatea asta!
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor