anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Antena Group pe Orange TV go

dansminchise
Începător

Salutare,

Sunt interesat sa achizitionez un pachet pentru Orange TV si nu stiu daca reusesc sa vizionez macar antena 1 in aplicatie. Am citit topicuri mai vechi, dar era mai complicat cu alt apk fata de cel din google play. O sa il folosesc pe android tv de la xiaomni. Voi reusi sau trebuie sa achizitionez separat antena play? 

Multumesc anticipat!

1 Soluţie acceptată‚

delfinas
#StarMember

Fara abonament la antenaplay.ro , poti vedea doar Antena 3 in Orange TV Go. Pentru restul posturilor, iti trebuie abonament la Antenaplay, unde le si vizionezi. Eu am abonament, dar nu le pot vedea in Orange TV Go...doar Antena 3. Folosesc aplicatia Antenaplay sau antenaplay.ro.

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Vizualizare soluţie în postul original

5 Răspunsuri 5

Pololică
#StarMember

Salutare!

Canalele Antena Group nu sunt disponibile in alte aplicatii in afara de Antena Play si nu stiu daca se va schimba ceva in viitor.

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

si daca platesc separat antena play, se poate integra in orange tv astfel sa nu fac comutarea aplicatiilor? a incercat cineva ?

Din pacate va trebui sa folosesti cele doua aplicatii. Am vazut ca doar cu Rakuten (si doar inchiriere de filme) s-a integrat recent biblioteca de filme. Problema sunt drepturile de autor (sau ce drepturi sunt) ale Antena Group. La fel ca si Digi, pastreaza pentru platforma proprie o parte din canale si productii.

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Din câte știu, doar Antena play cu abonament. Altfel, caută prin alte aplicații dacă se poate vedea.

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

delfinas
#StarMember

Fara abonament la antenaplay.ro , poti vedea doar Antena 3 in Orange TV Go. Pentru restul posturilor, iti trebuie abonament la Antenaplay, unde le si vizionezi. Eu am abonament, dar nu le pot vedea in Orange TV Go...doar Antena 3. Folosesc aplicatia Antenaplay sau antenaplay.ro.

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!