anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cand va fi Nostalgia TV preluat de Orange?

Nandy1973
Explorator

Azi incepe sa emita Nostalgia TV https://www.paginademedia.ro/stiri-media/sclava-isaura-si-caracatita-in-grila-nostalgia-tv-21870287

Cand va fi preluat de Orange?

9 Răspunsuri 9

Vio73
#StarMember & November Problem Solver

Salutare!

În general, cei de la Clever Media sunt mai apropiați de cei de la Digi, patronii fiind parteneri de afaceri . Orange este o companie multinațională, care preia ce poate prelua și are o grilă destul de bună. Vom vedea dacă va fi preluat, dar mă gândesc la faptul că orice canal și cei care l-au lansat , doresc să aibă cât mai mare auditoriu și, implicit, un câștig financiar cât mai bun.

Sincer, ei au mai lansat destule canale, unele dintre ele fiind închise. Dacă va fi ceva waw, cu siguranță va fi preluat și de către Orange!

Eu in locul celor de la Orange as fi luat startul introducand canalul in grila chiar daca e inca doar in teste.Orange vad ca nu prea mai tine sa bata concurenta

Cred ca va avea o audienta canalul asta... 🤔

MihaiC99
Explorator

Un canal cu filme/seriale clasice ce se adresează persoanelor mai în vârsta.

Desigur aceste filme/seriale le putem găsi și online pe diferite platforme de streaming.

Personal cred că Orange îl va introduce in grila sa.

Vio73

Salutare!

Se pare că va intra în grilă Orange tv acest program. Detalii găsești aici .

Felicitări și Doamne ajută!

Baftă!

Multumesc pentru informatie si ca mi-ai sustinut ideea.Astept sa il vad si in grila.Sarbatori fericite tuturor!

Vio73

Sper să intre cât mai curând! Sărbători fericite!

Postul e din grupul Prima, ca si Cinemaraton, de ex,  care e pt filme vechi romanesti.

MihaiC99
Explorator

Si albaștri au introdus Nostalgia tv in grila lor.

Probabil în câteva zile va intra și la Orange .