anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Canale 4k

Nandy1973
Explorator entuziast

Daca se  opreste analogicul in toata tara ar trebui sa fie suficienta banda de frecventa pentru introducerea unor canale 4K.Pe la voi nu se aude nimic de genul asta?Astept cu nerabdare un Nature 4K si mai spuneti si voi..

O seara frumoasa tuturor si la cat mai multe canale bune!😊

1 Soluţie acceptată‚

MihaiC99
Campion certificat

Se pare ca sau produs cateva din modificarile asteptate de tine.

Modificari grila Orange:

• 38 – Beauty.ON HD
  • 222 – Love Nature 4K (canal codat)
  • 223 – Fashion & Style 4K (canal codat)
  • 301 – AMC HD; (Upgade SD -> HD)
  • 312 – Film Cafe HD (Upgade SD -> HD)
  • 318 – Cinewow HD (Upgade SD -> HD)
  • 324 – Cinemaraton Plus HD
  • 326 – Asia TV
  • 602 – TV Paprika HD (Upgade SD -> HD)
  • 657 – Angelus TV
  • 673 – France 5 (canal codat)

Vizualizare soluţie în postul original

10 Răspunsuri 10

Vio73
#StarMember

Salutare!

Așteptăm, poate apar și canalele 4k. Dar deocamdată doar Eurosport și Prima 4k știu că sunt în grila Orange.

Sper și eu că la un moment dat se va întâmpla minunea, dar speranța moare ultima.

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Nandy1973
Explorator entuziast

Cam asa ceva.Mai asteptam😁

Pololică
#StarMember

Salutare! 

Eu aș aștepta și conținutul canalelor. Nu de alta, dar la Prima, Digi și Eurosport (4K amândouă evident) sunt, în general, preluări de la unul din canalele principale. Nu prea le vad rostul. Aș excepta olimpiadele, unde Eurosport transmite competiții diferite.

Cât despre Love nature... Să zicem că sunt documentare despre natură...

PS: cu excepția olimpiadei de la Tokyo, parcă nu prea a fost conținut nativ 4K la transmitere. 

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Ai dreptate, ar fi momentul potrivit pentru televiziune 4K în România, mai ales că majoritatea clienților dețin deja televizoare 4K și ar aprecia conținut la adevărata calitate.

Sa sperăm că se va investi pentru ca acest lucru sa devina posibil. Sunt foarte multe persoane dispuse să plătească 

Nandy1973
Explorator entuziast

Ma bucur sa aflu  ca mai sunt persoane care prefera canale Premium

User5g2023
Junior entuziast

si eu astept mai multe canale 4k in grila! si astept ca extraoptiunea international sa contina mai multe canale hd gen rai 1/2/3 etc..

Nandy1973
Explorator entuziast

Nu se mai aude nimc de introducerea lui AMC,FILMCAFE HD?De la sfârșitul lunii canalele 4k vor fi în extraoptiune.Sper că se vor mai introduce canale 4k fiindcă pentru Prima și Eurosport 4k nu cred că se va înghesui multă lume să se aboneze.Pachetul Internațional trebuie îmbogățit cu câteva canale în germană cum ar fi Pro Sieben,Sat 1,RTL,3sat,ARTE,VOX,Kabel eins.De ce nu folosiți Orange Info pentru a anunța abonații de schimbări în grilă,etc?

Salutare!

Așteptăm și aștept și eu cu interes noi canale 4k la Orange TV.

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Din punctul meu de vedere, ar trebui creat un pachet de canale 4K mult mai extins, care să conțină toate canalele 4K disponibile în România, inclusiv pe cele oferite de concurență.

Un mare interes pentru acest pachet va fi cand va avea un canal inclus ce transmite competitii sportive de top (exemplu fotbal).

Pachetul ar trebui sa contina măcar aceste canale:Digi 4K / Love Nature 4K / Prima 4K / Eurosport 4K. Ar urma Fashion & Style 4K , Travelxp 4K.

MihaiC99
Campion certificat

Se pare ca sau produs cateva din modificarile asteptate de tine.

Modificari grila Orange:

• 38 – Beauty.ON HD
  • 222 – Love Nature 4K (canal codat)
  • 223 – Fashion & Style 4K (canal codat)
  • 301 – AMC HD; (Upgade SD -> HD)
  • 312 – Film Cafe HD (Upgade SD -> HD)
  • 318 – Cinewow HD (Upgade SD -> HD)
  • 324 – Cinemaraton Plus HD
  • 326 – Asia TV
  • 602 – TV Paprika HD (Upgade SD -> HD)
  • 657 – Angelus TV
  • 673 – France 5 (canal codat)