anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Astra 5B sau Hellas 39E

nigel
Explorator
Intrebare daca are cineva o informatie corecta: daca Telekom TV si Orange TV sunt impreuna, vor ramane ambele pe Satelitii lor de pana acum sau.... se vor muta programele Telekom pe Astra 5B sau.... programele Orange TV pe Hellas 39E.... ??
Merci....
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator
Salut tututor! Confirmăm că Orange Romania a început un proces de înlocuire a soluției tehnice folosite pentru serviciul de televiziune prin satelit. Începând cu 16 august 2022, clienții DTH Orange Romania vor fi migrati de la satelitul Astra la satelitul Hellasat. Clienții vizați de acest proces vor fi contactați de către un tehnician Orange pentru a schimba setările echipamentelor TV de la adresa din contract. De asemenea, vor avea loc și unele modificări în grila de canale incluse in abonament. Mai multe detalii găsiți aici - https://www.orange.ro/tv/abonament-tv-satelit/satelit/
Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Vizualizare soluţie în postul original

61 Răspunsuri 61

BlackWolf
Maestru
Da, corect, pe zone sau sa inceapa sa notifice doar cateva persoane care urmeaza a fi mutate. Important este ca acele persoane sa primeasca notificarile

BlackWolf
Maestru
Update: Din 16 august abonatii noi Orange Satelit vor fi instalati pe satelitul Hellas, nu vor mai fi instalati pe Astra. De abonatii existenti nu se stie nimic inca. Ai ceva informatii noi, Vio?

Vio73
#StarMember
Se pare că încă nu se apucă de mutat tot, ci doar le instalează la cei noi antenele pe Hellas. Nu știu, dar văd că s-au răzgândit. Probabil că trag tare cu fibra și nu s-au înțeles la mălai cu firmele de instalare.
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

BlackWolf
Maestru
Hmm, interesant. Deci sa inteleg ca aproape sigur noi vom ramane pe Astra, iar doar clientii noi Orange si cei de pe OROC vor fi pe Hellas?

Vio73
#StarMember
Asta nu am de unde să știu, pentru că se pare că și-au schimbat oarecum planurile.
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

BlackWolf
Maestru
Uite, au aparut noutati si pentru noi: Pentru abonatii Orange Romania Satelit, de astazi va puteti orienta antena catre Hellas Sat 3: - cei care au STB Samsung sau CI+ canalele vor intra automat. - cei care au STB Kaon trebuie sa faca update de soft. Operatiunea de mutare a antenelor dureaza pana in mai 2023. In acest timp, clientii vor fi vizitati de catre echipele tehnice pentru reorientare. Pe noul satelit sunt disponibile canalele National Geographic, TDC, FilmBox Premium.

Vio73
#StarMember
Era de așteptat.

BlackWolf
Maestru
Da, dar totusi sunt curios daca merge bine tot cu antena mica si nu trebuie schimbata cu una mare. Si sa-i vad cum reorienteaza si antena mea :)) Bine ca nu trebuie sa umble si sa imi deranjeze iar prin casa, trebuie doar afara si doar sa schimb eu satelitul din setarile STB-ului Samsung si gata. Pare simplu

Vio73
#StarMember
Merge, că emit prin fascicule mai puternice aici. Au făcut ei toate calculele, îți dai seama.

BlackWolf
Maestru
E super daca merge, ca eu prefer antena mica in detrimentul celei mari, e si mai estetica si nu arata asa aiurea pe casa ca cea mare

Vio73
#StarMember
Aștept să bage acum canalele National Geographic și pe cablu, că au rămas în urmă la acest capitol. Eu ți-am spus că vor face mutarea, pentru că nu are sens să stea pe doi sateliți.

BlackWolf
Maestru
Eu zic ca vor veni si pe cablu, asta e inceputul. Si da, ai avut dreptate, dar eu cum sunt mai ca Toma necredinciosul, nu prea cred in totalitate zvonuri de pe Softpedia pe care le-am vazut si eu acolo, de exemplu, pana nu vad ceva oficial 😄 Au mai fost zvonuri care s-au dovedit false in timp

Vio73
#StarMember
Erau prea multe indicii, dar ei nu recunosc niciodată oficial. Bine, poate asta este și o strategie, habar nu am. Important este că din mutarea aceasta vor fi și canale bune în plus, deci și un câștig pentru clienți! Cred că soluția la topicul ăsta nu prea mai este de actualitate.

BlackWolf
Maestru
Corect, si de acum fiind si ORO si OROC pe acelasi satelit vine si marea unificare a grilelor. Deja cea OROC e mai bogata fata de cum era

Vio73
#StarMember
Cu alte cuvinte, abia acum începe adevărata bătălie cu concurența! De când aștept clipa asta și iată că încep să se contureze lucrurile. S-au mișcat mai greu, dar au reușit aici. La partea de cablu cred că e mai greu, pentru că au și clienți mult mai mulți.