I-am întrebat și eu, sunt curios ce vor spune. La un moment dat dacă se va modifica ceva, vor trebui sa ne spună. Eu nu cred ca se va schimba nimic și va rămâne totul asa cum e acum. Pai e scump și oricum Orange-ul nu va plăti tot, ca e și Statul acționar. Și oricum vor plăti de 2 ori, doar ca același satelit, nu 2 diferiți, ca sunt 2 companii separate, nu au fuzionat. Dacă se muta de pe Astra își vor pierde din calitate. Am citit și eu forumul ala și e egal cu 0, nu pot lua în seama ce scrie acolo, numai habarniști care își dau și ei cu părerea, nimic concret. Auzi, "tava de mici" sau "abominatia de antena" Orange. Dacă ii întrebi nici nu știu de ce poate folosi Orange asa antena și altii nu. Dacă vor vechitura aia de oala urata din secolul trecut pe care sunt nevoiți sa o folosească restul, nu ii oprește nimeni, e 100 lei una noua. Eu nu o vreau și soluția aleasa de Orange mi se pare cea mai inteligenta și eleganta. Anulează din uratenia antenelor clasice. Și au profitat cu brio de avantajul pe care îl au fata de restul. Arăta mai frumos și mai din secolul asta. Bravo lor. Și mai sunt și alte prostii pe acolo, numai aberații, doar "capete luminate" care își dau cu părerea pe acolo și ei habar nu au cu ce se mănâncă treaba asta.....