anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

ORANGE TV in afara SEE - Arabia Saudita

Sebastian_46
Junior

Buna ziua,

Am achizitionat abonament cu echipament TV prin satelit in luna iunie anul curent, la magazin am intrebat consultantul daca pot folosii TV-ul prin satelit in Arabia Saudita, mi-a spus ca satelitul Hellas Sat are acoperire si in orientul mijlociu si prin urmare m-a convins sa fac abonament. Receptorul l-am luat in Arabia Saudita, am cumparat si o antena parabolica de 1.2 m, semnal am prins 240 din 255 puterea semnalului, si calitate 100 %. Am incercat pe diferite frecvente nimic. Ma poate ajuta cineva, adica sa imi spuna ce frecvente transportoare sa folosesc?. Este posibil sa folosesc ORANGE TV in afara spatiului economic european?

Multumesc anticipat.

7 Răspunsuri 7

Vio73
#StarMember

Salutare!

Teoretic, ar trebui să ai semnal și nu contează în ce parte a lumii te afli, pentru că semnalul vine de pe satelit.

Din câte văd eu pe hartă, ar trebui să recepționezi programele. Poate să nu fii in partea de sud, pentru că nu se știe. Oricum, cea mai mare acoperire a satelitului Hellasat este pe Europa, dar poate reușești.

Ai aici frecvențele Orange Romania:

https://www.lyngsat.com/packages/Orange-Romania.html

Sau aici:

https://ro.kingofsat.net/pack-orangeromania.php 

Introdu manual frecvențele și vezi ce și cum!

Dacă zici că ai prins semnal pe satelit, e un lucru bun.

Baftă!

multumesc pentru raspunsul prompt, 12647-V-30000 merge pe entry point 8, sti cumva ce setari are fiecare entry point? Si da lucrez in partea de sud a AS aproape de granita cu Dubai, e posibil sa nu am acces la toate frecventele folosite de ORANGE TV.

Nu mai am Orange tv satelit, de fapt nici nu am avut pe Hellassat, ci pe Astra. Nu știu nici ce model de receptor ai, ca să vedem un manual de utilizare, ceva. Ar fi util dacă ai detalia și acest aspect. Mă gândesc că dacă merge o frecvență, ar merge și celelalte, măcar o parte. Ia vezi și cu 12688 V 30000!

Sebastian_46
Junior

Am reusit sa receptionez cateva frecvente transportoare listate in lyngsat dar receptorul nu le vede, ce am observat diferit la unele dintre ele a fost FEC, aveam nevoie de 3/4 si am receptionat 2/3. Am impresia ca Orange transmite decat pe frecventele care pot fii receptionate doar in Europa. Aaaa receptorul a putut vedea cateva frecvente dar nu imi aparea butonul de OK ca sa pot vedea canalele, puterea semnalului era de 242 si calitatea 0.0E-7 adica 100%. In Romania mi-a luat 10 minute aici ma chinuie in fiecare seara o ora doua.

Cred că ești totuși prea departe. Dacă aveai posibilitatea să verifici dacă mai folosesc și alții serviciul, era clar. Așa, nu prea ai de unde să știi. Cred totuși că până prin Liban, Israel, se recepționează, poate și nordul Arabiei Saudite, dar în rest, nu știu ce să zic. Poate doar cu o antenă mult mai mare, de 2 m. Dar încearcă cu aplicația Orange tv go, cu un VPN, poate reușești.

HAHAHA ORANGE TV GO daaaa era bine, dar problema este ca si internetul il am de "mare viteza" daia am si achizitionat receptor TV de la orange. acum o sa il donez la cineva pentru doi ani, fac pomana dupa care il returnez, daca as rezilia contractul acum trebuie sa platesc toata perioada contractoala. Oricum multumesc ajutor, sanatate si spor la treaba.

Eu zic să mai încerci, dacă ai pe cineva cu o antenă mai mare.