anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Astra 5B sau Hellas 39E

nigel
Explorator
Intrebare daca are cineva o informatie corecta: daca Telekom TV si Orange TV sunt impreuna, vor ramane ambele pe Satelitii lor de pana acum sau.... se vor muta programele Telekom pe Astra 5B sau.... programele Orange TV pe Hellas 39E.... ??
Merci....
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator
Salut tututor! Confirmăm că Orange Romania a început un proces de înlocuire a soluției tehnice folosite pentru serviciul de televiziune prin satelit. Începând cu 16 august 2022, clienții DTH Orange Romania vor fi migrati de la satelitul Astra la satelitul Hellasat. Clienții vizați de acest proces vor fi contactați de către un tehnician Orange pentru a schimba setările echipamentelor TV de la adresa din contract. De asemenea, vor avea loc și unele modificări în grila de canale incluse in abonament. Mai multe detalii găsiți aici - https://www.orange.ro/tv/abonament-tv-satelit/satelit/
Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Vizualizare soluţie în postul original

61 Răspunsuri 61

Vio73
#StarMember
Eu sunt convins că se vor muta pe Hellassat și o să vezi că așa va fi. Am discutat cu vreo doi băieți și trebuie să mute antenele pe Hellas. Dar probabil trebuie să bage tot ce trebuie pe satelitul grecesc, fac mutările și închid pe Astra. E discuția de prin iarna!
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

BlackWolf
Maestru
E posibil, nu te contrazic. Inca ma indoiesc, dar e posibil sa se faca mutarea asta. Pe mine ma deranjeaza mutarea dintr-un singur motiv, ca trebuie sa schimbe antena si echipamentele. La antena mea este destul de greu de ajuns si greu accesibila, ea fiind si aproape de varful casei, casa fiind si destul de inalta. Si trebuie iar sa imi faca deranj prin toata casa. Astea sunt singurele lucruri care ma deranjeaza. Deacuma sa vedem, ce-o fi, o fi, nu avem ce face...

Vio73
#StarMember
Sunt mai mulți clienți la fostul Telekom și are acoperire mult mai bună pe vestul Europei. Astea sunt principalele considerente pentru care vor face mutarea. Mai este și al treilea: pe Hellassat este mai ieftină chiria unui transponder decât pe Astra. Toate acestea au cântărit greu in favoarea deciziei respective, care este deja luată. Doar că ei nu spun niciodată dinainte! Și nici nu recunosc decât la momentul adevărului!
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

BlackWolf
Maestru
Ai dreptate, vedem ce va fi. In timp merita schimbarea, daca se va face. Ne vor anunta oficial la un moment-dat

Vio73
#StarMember
Cred că vor trage și fibră la greu prin multe locuri, în paralel. Cu siguranță vor anunța, dar când se vor apuca de treabă sau foarte aproape de momentul adevărului. Ei vor unifica grilele inevitabil, iar asta se vede clar și din mutările astea.

BlackWolf
Maestru
Da, asa e. Daca si continua extinderea acoperirii cu fibra optica este excelent, dar e foarte mult de munca, deoarece au foarte multe zone de acoperit

Vio73
#StarMember
O sursă de-a mea, dar am găsit și pe Softpedia informația aceasta, spune că vor începe migrările pe Hellassat de luna viitoare. Vezi informația aici: https://forum.softpedia.com/topic/1037916-orange-telekom-numai-aici-despre-grila-hd/page__st__378#entry29214339

BlackWolf
Maestru
Poate, dar nu cred. Îmi da impresia ca e vrajeala. Am mai văzut aberații pe acolo care în timp s-au dovedit false. Pana nu vad ceva oficial din partea Orange, nu cred în nici o mutare, o iau ca pe un mit posibil fals

Vio73
#StarMember
Oficial, n-ai să vezi, decât după ce fac efectiv mutările sau foarte aproape. Mie mi-a spus cineva care lucrează în domeniu.

BlackWolf
Maestru
Cred ca acesti indivizi abereaza si iti primul motiv pentru care nu se leaga nimic din ce spun ei. Au mai ramas 3 saptamani pana cand incep efectiv migrarile, nu? Asa au zis. Deci inseamna ca se duc la oameni in casa sa le schimbe echipamentele. Daca era adevarat, Orange trebuia deja sa dea comunicat in cazul asta pentru toata lumea si sa inceapa sa notifice de schimbare si sa anunte acele persoane cu 30 zile inainte, ca la orice schimbare contractuala. Asta e procedura legala. Au facut asta? Nu, deci, cel putin deocamdata sunt doar prostii, nu e adevarat

Vio73
#StarMember
Nu știu dacă îți amintești când au lansat tv satelit. Au negat aproape până au lansat oferta. Deci nu mă aștept să recunoască.

BlackWolf
Maestru
In 2014 parca au lansat oferta TV Satelit, nu? Nu imi amintesc si nu mai stiu cum a fost atunci pentru ca nu prea am fost in tangente cu astea, atunci aveam de dat licenta si toate gandurle mele erau acolo :)) Daca procedeaza asa si nu anunta este ilegal si tot ei o sa aiba probleme. Dar mai stii, orice e posibil in Romania, din pacate

Vio73
#StarMember
In iunie 2013. Îți spun eu că așa a fost. Noi discutam de prin martie. Vom vedea, dar eu cred.

BlackWolf
Maestru
Inseamna ca asa a fost. Diferenta este ca atunci nu trebuiau sa notifice pe nimeni, nu aveau obligatia asta deoarece nu existau contracte semnate cu clienti pentru serviciul respectiv. Era doar un serviciu nou lansat pe care il tineau ca pe o surpriza, deci nu au facut nimic ilegal anuntand in ultimul moment. Dar acum este alta treaba, deoarece au contracte semnate cu clientii pentru acel serviciu si legal sunt obligati sa comunice si sa notifice cu cel putin 30 zile inainte, altfel vor avea probleme mari. Deci cel putin putin deocamdata, pana nu vom primi ceva oficial din partea Orange cu minim 30 zile inainte sunt doar mituri posibil false. Vedem pe parcurs ce va fi si ce va aparea...

Vio73
#StarMember
Probabil că vor face notificările pe zone. Nu știu. Depinde cum consideră ei.