anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Aplicatia Orange TV Go se blocheaza nu tine minte datele de autentificare

valineata
Începător

Am instalat Orange TV Go, de curand, pe telefon Iphone 13 si pe Ipad. Se logheaza, totul merge perfect, pana la un moment dat cand se blocheaza imaginea ( poate dupa 2-3 ore) si apoi nu se mai reconecteaza. Aparent sunt in cont, dar nu se mai vede nimic prin aplicatie, doar dreptunghiuri goale. Ca sa pot relua vizionarea programelor, trebuie sa inchid aplicatia si sa o repornesc, moment in care imi cere de fiecare data sa introduc user si parola. Fac lucrul asta chiar si de 4-5 ori pe zi. Nu am gasit o optiune sa "isi aduca aminte "ca sunt tot eu.

Este deranjant. Fac ceva gresit? sau imi scapa vreo setare?

Se poate seta sa se autentifice automat? nu mai vorbesc de iminenta blocare a ecranului de fiecare data cand ramane pentru multa vreme pe acelasi program. Parca ar crede ca nu mai vizioneaza nimeni.

Multumesc 

4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember

Salutare!

Ai încercat cu o deinstalare/reinstalare și apoi relogare? Sau poate trebuie actualizată aplicația... Urmărește și aceste aspecte.

Baftă!

Buna ziua!Dupa 14 noiembrie cind ati facut o actualizare a aplicatiei Orange TV GO dupa ce ma loghez cu numele de utilizator (sau cu adresa de Email )pe laptop merge un canal TV intre 2 ore si maxim 3 ore si 56 minute)si apoi se deconecteaza si apoi trebuie sa ma loghez din nou. 

Am intrat pe iconita si am sters toate dispozitivile(m-am deconectat si de pe telefon)si m-am relogat si la fel patesc.
Trebuie sa va amintesc ca pe laptop am avut Windows 10 si daca am vazut ca se deconecteaza dupa 2-3 ore am instalat Windows 11 pe laptop ,dar dupa 2 ore si citeva minute sa deconectat .
Am incercat pe alt dispozitiv,un laptop mai vechi cu Windows 10 si acolo dupa aprox.3 ore sa deconectat.
Asta mi sa intimplat dupa Update-ul de la aplicatia Orange TV GO din 14 noiembrie,pina pe 14 noiembrie nu a fost probleme cu deconectarea.
Eu sunt abonat si la Digi/RDS(doar la internet)si am cont la aplicatia Digionline acolo merge in continuu nu se deconecteaza ca la Orange.
Nu stiu care e motivul de se deconecteaza dupa 2-3 ore-maxim 4 ore,ce setari sa mai fac?
Va multumesc anticipat.
Pe mine ma intereseaza doar aplicatia de pe laptop/calculator.

 

 

DanielaH
Moderator

@valineata, s-a rezolvat situația? Ai instalată ultima versoune a aplicației? Ai încercat o reinstalare, așa cum a sugerat Vio73?

Am reinstalat pe Ipad si pe Iphone 13. Pe Ipad a mers ieri, in sensul in care nu s-a intrerupt in timpul celor cateva ore in care am vizionat programe prin aplicatie. In aceasta dimineata, aplicatia arata doar dreptunghiuri goale, nu se mai conecta nimic. Am inchis aplicatia, am repornit si iar mi-e cerut user si parola introduse deja cu o zi inainte...dezolant...deci nu functioneaza !!!