15-09-2025 06:43 PM - editat 26-01-2026 12:25 PM
CI+ (Common Interface Plus) este un modul inteligent care îți permite să urmărești televiziunea digitală Orange direct pe televizor, fără decodor suplimentar.
Practic, înlocuiește set-top box-ul clasic, fiind mai elegant, mai simplu și mai ecologic.
Verifică slotul CI+ – de obicei e pe lateralul sau spatele televizorului.
Introdu modulul CI+ (Orange ți-l oferă cu cardul deja inserat sau îl introduci tu în modul).
Fără cabluri și cutii suplimentare – doar televizorul și telecomanda lui.
Un card = un televizor. Dacă vrei TV pe mai multe televizoare, ai nevoie de câte un card sau un decodor suplimentar.
Update firmware TV – pentru a evita probleme de compatibilitate cu cardul.
Caută canalele în modul „Rețea” – scanează mai rapid și ordonat.
Orange, ca și alți operatori, merge spre:
Concluzie:
Cardul CI+ de la Orange este o soluție elegantă și modernă pentru cei care vor televiziune digitală curată și simplă, direct pe televizor, fără decodor, cabluri și telecomenzi în plus. Este ideal pentru un living minimalist, pentru dormitoare sau pentru utilizatori care apreciază simplitatea.
la 26-11-2025 06:29 PM
eu nu reusesc sa il introduc , pe modul in televizor , intra practic circa 2 cm si se blocheasza , imi este frica sa fortez
la 26-11-2025 06:54 PM
Salut adaptorul CI se pune cu scrisul spre perete si intra putin dar se simte ca un ușor click. Nu trebuie fortat, iar invers nu intra. Spor.
la 26-01-2026 12:07 PM
mai trebuie un alt abonament de la orange
la 06-12-2025 09:33 AM
l-am introdus, am scanat, imi gaseste 228 de canale si un post de radio dar tot nu pot vedea hbo
configurarea terminalului nu este corecta. te rugam sa contactezi serviciul clienti
la 06-12-2025 01:36 PM
Salutare!
Nu poți vedea HBO pentru ca nu-l găsește sau nu poate fi decodat?
Ai încercat o actualizare a modulului CI?
la 06-12-2025 05:48 PM
update? pai il am de 2 saptamani, doar ce am instalat servicii de la orange, deja sa-i fac update?
la 06-12-2025 08:26 PM
Uneori televizorul cere actualizare pentru componentele inserate. De asta întrebam.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor