anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

E vreo campanie Orange cu plata recurentă cu cardul Mastercard?

alterego
Cunoscător certificat

Acum câteva minute mi-a apărut o reclamă la ceva plată recurentă cu cardul Mastercard la Orange cu premii de 2.500 de lei (sau euro, n-am reținut exact).

Problema e că atunci când am apăsat pe ea m-a trimis să instalez aplicația MyOrange, eu o am deja instalată dar în MyOrange n-am reușit să găsesc nici o referință la vreo campanie promoțională la plata facturii cu cardul Mastercard.

Așa că apelez la cei de pe aici: e vreo campanie și nu-i dau eu de capăt sau era doar un fake?

12 Răspunsuri 12

DanielaH
Moderator

Salut!

Este în desfășurare o campanie în care poți primi puncte Mastercard la fiecare plată în My Orange cu cardul Mastercard. 

Aici toate detaliile.

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

alterego
Cunoscător certificat

Aia o știu, sunt  înscris din oficiu de către Salt Bank, dar aici era ceva cu plată recurentă și card Mastercard salvat în MyOrangee.

Posibil să fie un fake...

Pololică
#StarMember

S-ar putea sa fie campanie promovata mai mult de operatorul cardului. Lucrez cu doua banci: ING si BCR. Ambele au magazin de reduceri (sau cashback): la ING trebuie sa activez manual, la BCR ma trezesc cu mesaj ca am primit cashback-ul pentru luna anterioara. Nu stiu daca are relevanta, dar la ambele banci am conturi de economii (nu-mi place sa pastrez bani pe conturile curente si prefer un pas in plus la nevoie).

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

alterego
Cunoscător certificat

@Pololică era grafică în stilul Orange și așa din scurt am înțeles că trebuie să salvezi cardul Mastercard  în aplicația MyOrange și să activezi plata recurentă.

Vedem noi ce-i până la urmă... și mai era un slogan care sărea în ochi: Plătești ușor, câștigi și mai ușor... ceva de genul acesta.

MihaiC99
Campion certificat

Nu este fake. După ultima actualizare a aplicației, campania este disponibila pentru a fi accesată din my Orange. Campania a devenit disponibila pentru toți. Nu necesita actualizarea aplicatiei.

18176.jpg

18178.jpg

alterego
Cunoscător certificat

merci... nu apare  la mine... sunt pe iOS... să-i mai dau un refresh la app store... poate am ratat vreun update...

MihaiC99
Campion certificat

Probabil durează până se actualizeaza la toată lumea. Posibil sa nu fie nevoie de o actualizare aplicație.

alterego
Cunoscător certificat

@MihaiC99 în regulament scrie că a început azi la 14:00, înseamnă că cineva s-a grăbit să promoveze campania înainte de a începe. La mine în aplicație nu apare că e PJ dar la soție și copii apare campania (altă dată verific și la ei).

MihaiC99
Campion certificat

Așa este, la PJ nu apare, deoarece campania este destinată doar persoanelor fizice.

MihaiC99
Campion certificat

Acum a apărut și in varianta browser de acces a contului.

https://www.orange.ro/myaccount/reshape/ 

18180.jpg

Mai multe informații pe pagina oficială Orange 

https://www.orange.ro/aplicatii/myorange/premiiuimitoare 

alterego
Cunoscător certificat

@MihaiC99 lucrezi la Orange că prea le-ai nimerit? 😀

MihaiC99
Campion certificat

S-a mai întâmplat acest lucru în trecut.🙂