anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Telefon nou in garantie a luat foc in priza

Badea_Catalin
Junior entuziast

Telefonul este luat de 4 luni, ei imi spun sa le trimit poze și din poze a reieșit ca nu avea încărcătorul original, era negru din cauza focului, nu avea cum să rămână alb. Ce credeți ca e de făcut?  

27 Răspunsuri 27

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

Nu înțeleg, nu ai folosit încărcătorul original? Despre ce telefon este vorba?

Încărcătorul este cel original , iar ei mi au spus ca nu am folosit încărcătorul original fiindcă era negru după ardere ! Nu e logic ca s a topit ? 

Vio73

Ai făcut sesizare scrisă din secțiunea Contact  ?

Cred că telefonul este luat de la Orange, nu? Sau mergi cu el la un Orange Shop, cu  garanția și factura.

Da am făcut și sesizare și aștept de ceva vreme să se rezolve problema , mi s a spus ca nu au ce face cu el sa nu l trimit 

Vio73

Fă sesizare scrisă din secțiunea Contact, cum ți-am spus mai sus, ca să ai numărul sesizării. E bine că ai și aceste print- screen-uri, dar e mai bine așa, pentru că la sesizarea scrisă răspunde alt departament.

Baftă!

Am făcut sesizare și acolo! Mulțumesc frumos 

Razvan
#StarMember

Salut! Te prezinți cu încărcătorul și telefonul fizic, la garanție. Ce model este?

iPhone 13 Might , am fost și mi s a spus ca nu este nevoie sa il trimit pentru ca nu mai are ce sa i facă ! 

Unde ai fost? La un Orange Shop?

Online , au zis ca nu este nevoie sa l trimit 

MihaiC99
Cunoscător

Salut,

Du-te într-un magazin Orange shop pentru al trimite in service daca telefonul este achiziționat de la Orange.

Odată ajuns la ei vor putea identifica și încărcătorul (din poze este mai greu).

https://www.orange.ro/help/cum-trimit-un-telefon-n-service-148 

Ce model de telefon este?

A ars atât telefonul cât și încărcătorul?

Ne poți arăta o poza?

Am vrut să îl trimit și mi a a spus ca nu este nevoie nu au ce să mai facă ! iPhone 13 minght! 

Atât timp cât nu au vrut să-l primească în service bănuiesc că îl vor înlocui cu un alt telefon. Care a fost răspunsul lor oficial?

IMG_1783.png

IMG_1782.png

 acestea sunt răspunsurile lor !! Presupun ca încearcă să nu l înlocuiască