anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Telefon gratis

Iulian24
Începător

Am vorbit recent cu cineva și a zis ca la ei la Orange se da un telefon complet gratis după 1an și 6 luni(18 luni) de abonament știe cineva dacă e adevărat? Și dacă da în funcție de ce se alege acel telefon? Sau ce telefon se da? 

1 Soluţie acceptată‚

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

După 18 luni de vechime ca abonat, vei putea prelungi abonamentul împreună cu achiziția unui telefon. La acel moment, poți face o simulare în magazinul online, iar în funcție de voucherele și punctele Thank You acumulate, vei putea beneficia de reduceri.

https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane 

Telefoanele complet gratuite nu prea mai există. De obicei, se oferă reduceri semnificative, însă telefonul va fi unul entry-level, iar costul acestuia este, de regulă, compensat printr-un abonament cu preț mai ridicat.

Avantajele unui abonat cu vechime de peste 18 luni este acela ca poate achizitiona telefonul in rate.

Vizualizare soluţie în postul original

4 Răspunsuri 4

GreenArrow89
Cunoscător

Orange nu este companie de bine facere nu îți dă nimic gratis, după 18 luni poți lua la prelungire de abonament un telefon în rate dar nu gratis 

Nu am zis ca e companie de binefacere, numa binefacere nu fac având în vedere ca sunt cei mai scumpi de pe piață, ceea ce am zis mi sa zis de către un operator Orange de asta am întrebat, nu va mai comportați de parca va cere cineva dvs😁

Pololică
#StarMember

Salutare!

Telefon gratis... As zice sa stabilim putin ce se intampla:

• poti achizitiona un telefon dupa un 1 an si 6 luni (18 luni) de abonament (sau de la ultima achizitie de telefon) dar in RATE
  • poti posibil sa primesti telefon gratis, dar cred ca va fi sigur telefon cu butoane (adica sub nicio forma smartphone, chiar si din ala la 500 lei), dar la prelungirea unui abonament (sau doua abonamente si la unul achizitionezi separat un telefon si posibili sa primesti si la al doilea un telefon cu butoane)

Ca sa fie "gratis" ma gandesc ca ar trebui sa:

• ai puncte care sa asigure maxim 500E reducere (la achizitia online, punctele trebuie sa valoreze mimim 250E intrucat, daca achizitionezi telefon cu prelungire pe 24 de luni, aceste puncte se dubleaza, dar nu pot reduce mai mult de 500E per achizitie)
  • telefonul este la reducere (niste vouchere, ceva)
  • cele doua puncte anterioare (puncte ThankYou si reducerea la telefon oferita de Orange) iti acopera valoarea telefonului.

Altfel, cine mai crede ca telefonul e gratis... ii recomand piesa celor de la Eurythmics - Sweet dreams.

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

După 18 luni de vechime ca abonat, vei putea prelungi abonamentul împreună cu achiziția unui telefon. La acel moment, poți face o simulare în magazinul online, iar în funcție de voucherele și punctele Thank You acumulate, vei putea beneficia de reduceri.

https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane 

Telefoanele complet gratuite nu prea mai există. De obicei, se oferă reduceri semnificative, însă telefonul va fi unul entry-level, iar costul acestuia este, de regulă, compensat printr-un abonament cu preț mai ridicat.

Avantajele unui abonat cu vechime de peste 18 luni este acela ca poate achizitiona telefonul in rate.