anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Mi-au trimis IPhone 16 e in locul IPhone 16

Myha
Începător

Bună ziua,am făcut o ofertă la Orange în care includea telefonul IPhone 16,iar ei mi-au trimis IPhone 16 e , Vreau sa îmi facă aceeași ofertă și cu telefonul care au spus de prima data!Nu înțeleg de ce mi-au trimis alt telefon…Vouă vi s-a întâmplat?Ce mă sfătuiți să fac în legătură cu asta?Eu am 3 abonamente la ei ,dacă nu o să îmi refacă oferta cu telefonul promis posibil să anulez abonamentele la ei!

4 Răspunsuri 4

Pololică
#StarMember

Salutare!

Oferta a fost telefonica si era specificat clar 16, nu 16e? Suna la 300 si spune ca refuzi oferta intrucat nu este cea convenita. Daca nu dai de persoana care te-a ofertat, sigur te va suna in cateva zile sa intrebe de problema.

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

Da ,oferta a fost telefonică….dar mi-au trimis alt telefon,nu cel din ofertă!Dupa ce ca am așteptat 7 zile lucrătoare după ei….!

Salut.

Contactează serviciul clienți și spune-le că vrei refacerea ofertei inițiale și că refuzi telefonul primit. Doar ei, la serviciul clienți pot sa rezolve problema...

Da,am vorbit…!Sper ca mi se v-a face acces si oferta!Aiurea..Nu mi s-a întâmplat până acum…