anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Si acum de anul nou sa ne asteptam la un telefon nou.

Haptic
Explorator entuziast
Telefoane.
1 Soluţie acceptată‚

Jay
Campion certificat
Si eu am auzit, pe surse, ca urmeaza o ploaie, de telefoane, exact in noaptea dintre ani.. :) Just kidding..

Vizualizare soluţie în postul original

12 Răspunsuri 12

Viocat
Senior certificat
Sa aiba 5g, macar 6gbram si 128 memoria interna. So il alegi tu La mulți ani!

FLo1
#StarMember
@Haptic: Ai fost la colindat? Ai colindat pe cine și cum trebuie? L-ai colindat pe Moș Crăciun să-i urezi și lui ceva.... bun. Să înțeleg că exect el te-a uitat sau nu i-ai recitat nici o poezie? Dacă majoritatea răspunsurilor sunt cu ”DA” atunci cu siguranță ai produs niște active care să le convertești într-un cadou de Anul Nou. Numai bine în noul an.

Vio73
#StarMember & October Problem Solver
Salutare! Cine nu vrea? Doar că vremurile sunt din ce in ce mai grele și Anul Nou nu prea vine deloc cu vești bune. Să rămânem totuși într-o notă de optimism!

teacher_
#StarMember
Mie îmi place actualul meu telefon, chiar nu am in plan sa îl schimb in perioada următoare. 🙂

Jay
Campion certificat
Si eu am auzit, pe surse, ca urmeaza o ploaie, de telefoane, exact in noaptea dintre ani.. :) Just kidding..

Viocat
Senior certificat
@Jay o sa scot afara un recipient sa adun apa ptr flori:), ai grija ce umbrela folosesti musai de la Millidge si Doig

Jay
Campion certificat
@Viocat, fiind o ploaie asa rara si avand 2 maini disponibile, as folosi si o umbrela de plaja.. pentru prieteni 🙂

Haptic
Explorator entuziast
Mai radem, mai glumim, noi sa fim sanatosi. La Multi Ani!

Vio73
#StarMember & October Problem Solver
E foarte bine! O să ies și să aștept ,,ploaia". La mulți ani!

Razvan
#StarMember
Sa ne auzim cu bine, aici și acum. Așa este și așa va fi, și poate ne pică câte un telefon în cont. 😄

Dany_87
Junior entuziast
Nu ar fi rău ..unul nou....

Mar1us
Junior
Asteptam A53 😮 fara ploaie ca e iarna vrem sa ninga, sau macar sa fulguiasca cate unu pe la oferte:)))