anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

retur telefon

Ovibon
Junior

Buna ziua. Imi poate spun cineva daca pot face retur, intr-un Orange Shop, la un telefon achizitionat online? Multumesc

1 Soluţie acceptată‚

Dacă nu, poți încerca și în chat-ul Djingo, cu mențiunea magazin online sau retur magazin. Poți accesa chat-ul și din MyOrange,  > Altele > Contact și feedback > Scrie-ne. 

Vizualizare soluţie în postul original

7 Răspunsuri 7

Vio73
#StarMember

Salutare!

În principiu, nu cred.Trebuie să iei legătura cu cei de la Magazinul online, la adresa magazinonline@orange.ro. Dar probabil vei primi răspunsul de luni încolo.

Sper să fie destul de repede!

Baftă!

Voi incerca si intr-un Orange Shop. Nu doream sa merg până acolo.

Multumesc.

Salut @Ovibon. Din păcate nu ți se va accepta returul decât tot în magazinul online, iar pentru aceasta va fi necesar să completezi formularul de retur din magazinul online,  aferent comenzii în cauză. Detalii ai aici: https://www.orange.ro/help/cum-pot-sa-returnez-un-produs-comandat-n-magazinul-online-109 . Te așteptăm cu vești bune.

Buna seara. Am fost in Orange Shop. Din pacate nu pot face returul la ei. Stiu de modalitatea de retur, insa problema este ca in sectiunea "comenzile mele", la statusul comenzii aceasta figureaza in lucru, nici macar predata la curier, dar eu am primit produsul. Asa ca trebuie sa astept actualizarea, apoi sa fac returul. Dar eu doream o urgentare pentru a putea face alta comanda. Multumesc

În acest caz cel mai bine îi contactezi direct din chat-ul magazinului online și expui problema. Cu siguranță se va rezolva. Așteptarea nu e o soluție în această situație. Dacă nu reușești pe chat, poți încerca telefonic, la 300. 

In regula. Incerc si in magazinul online. Dar acolo nu am gasit chat-ul. Uneori intra un mesaj "Ai nevoie de ajutor?". Dar azi nu a mai aparut. Mai incerc. Multumesc

Dacă nu, poți încerca și în chat-ul Djingo, cu mențiunea magazin online sau retur magazin. Poți accesa chat-ul și din MyOrange,  > Altele > Contact și feedback > Scrie-ne.