anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Reciclare Telefoane

Buna Dimineata !

Detin doua telefoane vechi,mai exact din anul 2011 care nu mai pot fi folosite.Din cate am vazut Orange este singurul care recicleaza telefoane.Cum as putea sa le reciclez.Trebuie sa merg intr-un Orange Shop ? Pot sa primesc reducere ?

Va Multumesc !

O zi buna va doresc !

5 Răspunsuri 5

alexeugeniu
Junior entuziast

Salut Claudiu,

Din ce știu Orange încă mai are opțiunea Buy-Back la achiziționarea unui telefon nou în Orange Shop.

Eu așa am procedat când mi-am luat alt telefon la prelungire de abonament.

Valoarea de voucher parcă e minim 10 Euro în funcție de ce telefon duci.

Baftă!

Pololică
#StarMember

Salutare!

Felicitari pentru ca te gandesti si la ce este in jurul tau. Pentru detalii privind programul buy-back, ai detalii in Programul Buy Back.

Ca sa fiu scurt: reducerea primita se poate folosi pentru achizitia unui aparat nou la abonament. Doar sa nu te astepti sa fie prea mare acea reducere. Reducerea minima este de 10E.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Mergi la un Orange Shop cu telefoanele respective și vezi ce și cum. Din câte știu, se poate folosi doar un singur voucher, adică poți da doar un telefon și poți folosi voucherul respectiv pentru a reduce prețul pentru un alt telefon nou.

Baftă!

ChristianS
Junior

daca ai un orange shop aproape cel mai bine te deplasezi acolo si vei primi si voucherul

inainte citeste t&c pentru daca indeplineste conditiile

https://www.orange.ro/pdf-102019/servicii/buy-back/termeni_si_conditii 

Jay
Campion certificat

Salut!
In urma cu multi ani, intr-una din datile cand am prelungit abonamentele, am primit gratuit niste telefoane care erau destul de slabe, adica au fost pe sistemul n-am nevoie de telefon, dar daca e degeaba, sa fie acolo ca nu se stie. Si la urmatoarele prelungiri de abonamente cand am achizitionat si telefoane, le-am dus la buy-back si am primit 10 € pentru fiecare telefon care s-au folosit ca reducere pentru fiecare telefon nou achizitionat cu prelungirea abonamentului. In cazul meu am dus 3 telefoane deoarece atatea abonamente am prelungit cu telefoane noi. 

Se poate folosi un singur voucher de tip buy-back la o achizitie noua cu prelungire de abonament, insa el poate fi insotit de 3 vouchere de la Pinata daca ai, fiecare de cate 10 €, plus un voucher din campanii promotionale. 

Avand in vedere vechimea telefoanelor nu cred ca se pune problema de o suma mai mare de 10€ pentru fiecare..