la 06-10-2026 11:04 AM
De ceva timp, tot caut un magazin din România care să vândă oficial telefoane Sony. Dând o căutare pe internet am găsit magazinul GrandGSM
Telefon Sony Xperia 1 VIII 5G 256GB 12GB RAM Dual SIM Iolite Silver - GrandGSM
Acest magazin este de încredere, ați mai comandat la ei? Acordă garanție la telefon sau după ce îți vând telefonul uită de client.
Mulțumesc cu recunoștință!
la 06-10-2026 11:07 AM
Salutare!
Nu am achiziționat acest model și nici nu am cumpărat de la acest magazin, dar trebuie citite recenziile despre acesta. Sunt sigur că există!
Baftă!
la 06-10-2026 11:10 AM
Salut. Prețul telefonului este tentant, mai ales că este o diferență mare fata de următorul magazin care vine acest model.
Fiind vorba de sume mari, te sfătuiesc să ai grijă, exista o recenzie prin care cineva se plângea că telefonul a fost prezentat nou, dar a fost activat anterior.
Firma este relativ noua, din 2024, deci experiența nu este atât de relevanta. Știu că e important ce versiune primești la genul asta de telefoane și mai ales cine asigura service-ul....
la 06-10-2026 11:10 AM
Salutare!
Poți găsi recenzii din partea clienților în link-ul de mai jos.
la 06-10-2026 11:11 AM
Pentru România, serviceul este asigurat de Regenersys, o firmă cu un feedback negativ de cele mai multe ori.
la 06-10-2026 11:20 AM
Sincer, eu prefer magazinele mari și cu o reputație cât mai bună, chiar dacă uneori prețurile sunt mai mari. Să înțeleg că acest terminal se vinde doar aici? Eu personal nu aș achiziționa ceva fără o garanție sau un service care repară așa ceva dacă va fi nevoie.
„GSM spans the air, fiber drives the speed, Ohm’s Law sets the ground.”
la 06-10-2026 11:54 AM
Salut. Nu cunosc magazinul, dar în funcție de investiție (nu doar pentru telefoane), chiar dacă plătești ceva mai mult, ar fi mai sigur să te asiguri și de certitudinea serviciilor: atât calitatea produsului livrat (uneori pot fi surprize, chiar dacă producătorul este altul), livrarea, dar mai ales condițiile în care sunt asigurate serviciile de garanție / post-garanție: prin vânzător sau prin producător? Printr-o firmă agreată reconoscută sau un noname cu încredere îndoielnică? Uneori (poate fi și de noroc) ajungi să ai mai multe drumuri post-vânzare decât ți-ai fi dorit. Personal sunt pe principiul ”dai un ban dar stai în față”.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor