anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Sony Xperia 1VIII

Razvan
#StarMember

De ceva timp, tot caut un magazin din România care să vândă oficial telefoane Sony. Dând o căutare pe internet am găsit magazinul GrandGSM 

Telefon Sony Xperia 1 VIII 5G 256GB 12GB RAM Dual SIM Iolite Silver - GrandGSM

Acest magazin este de încredere, ați mai comandat la ei? Acordă garanție la telefon sau după ce îți vând telefonul uită de client.

Mulțumesc cu recunoștință!

Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.
6 Răspunsuri 6

Vio73
#StarMember

Salutare!

Nu am  achiziționat acest model și nici nu am cumpărat de la acest magazin, dar trebuie citite recenziile despre acesta. Sunt sigur că există!

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

teacher_
#StarMember

Salut. Prețul telefonului este tentant, mai ales că este o diferență mare fata de următorul magazin care vine acest model. 

Fiind vorba de sume mari, te sfătuiesc să ai grijă, exista o recenzie prin care cineva se plângea că telefonul a fost prezentat nou, dar a fost activat anterior. 

Firma este relativ noua, din 2024, deci experiența nu este atât de relevanta. Știu că e important ce versiune primești la genul asta de telefoane și mai ales cine asigura service-ul....

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Poți găsi recenzii din partea clienților în link-ul de mai jos.

https://www.compari.ro/stores/grandgsm-s102481/#informatii 

Razvan
#StarMember

Pentru România, serviceul este asigurat de Regenersys, o firmă cu un feedback negativ de cele mai multe ori.

Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

Radutuby
#StarMember

Sincer, eu prefer magazinele mari și cu o reputație cât mai bună, chiar dacă uneori prețurile sunt mai mari. Să înțeleg că acest terminal se vinde doar aici? Eu personal nu aș achiziționa ceva fără o garanție sau un service care repară așa ceva dacă va fi nevoie.

„GSM spans the air, fiber drives the speed, Ohm’s Law sets the ground.”

FLo1
#StarMember

Salut. Nu cunosc magazinul, dar în funcție de investiție (nu doar pentru telefoane), chiar dacă plătești ceva mai mult, ar fi mai sigur să te asiguri și de certitudinea serviciilor: atât calitatea produsului livrat (uneori pot fi surprize, chiar dacă producătorul este altul), livrarea, dar mai ales condițiile în care sunt asigurate serviciile de garanție / post-garanție: prin vânzător sau prin producător? Printr-o firmă agreată reconoscută sau un noname cu încredere îndoielnică? Uneori (poate fi și de noroc) ajungi să ai mai multe drumuri post-vânzare decât ți-ai fi dorit. Personal sunt pe principiul ”dai un ban dar stai în față”.

☺Aprecierea oricărui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni! ☺