anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

5g pe cartela și Yoxo apare ca 4g

Euroman
Vizitator

Am cumpărat o cartelă și am avut succesiv oferte de 5,12,și 6 euro pe care nu am văzut niciodată 5g am mutat cartela în diferite dispozitive telefoane și routere. În telefoanele și routerele respective am pus și o cartelă cu abonament care mergea 5 g. Am zis să tre la Yoxo ca e tot abonament și am luat internet nelimitat 5g: același rezultat- tot 4g. E țeapă sau tre să fac altceva inafara de reclamație?

3 Răspunsuri 3

Trixen
#StarMember

Cand ai cumparat cartela?
Intreb pentru ca unele cartele mai vechi (4-5+ ani) nu suporta 5G. Eu am abonament vechi, iar 5G nu mi-a mers pana nu am schimbat SIM-ul.

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

@Euroman  contactează serviciul clienți yoxo prin chatul din aplicatie. Uneori este nevoie de activarea manuala a profilului 5G de către aceștia. Eu așa mă reușit.

Aceeași situație in cazul prepay, contactezi serviciul clienți Orange pentru activare.

Radutuby
#StarMember

Salutare !

Te-aș sfătui să apelezi suportul și să ceri o verificare a provizionării serviciului 5G pe linia ta și să confirme că 5G este activ în profilul din rețea. De asemenea, poți solicita o resetare sau o reinițializare a profilului de rețea.

Where light can travel, communication knows no boundaries.