anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Precomanda iPhone 16 Pro Max

RaulC
Junior

Salut! 

Am facut precomanda la iPhone 16 Pro Max si sunt curios, din data de 20 cat timp dureaza sa ajunga telefonul?

Multumesc! 

1 Soluţie acceptată‚

https://www.tuaw.com/2024/09/15/iphone-16-pro-max-preorders-face-immediate-shipping-delays/

https://discussions.apple.com/thread/255755620?sortBy=rank

https://www.tomsguide.com/phones/iphones/iphone-16-pro-delays

3 surse care spun ca vor fi intarziere (asa cum zice si @OrangeAssistant ) din cauza stocurilor producatorului.

Ca regula generala:

• avem o perioada de precomanda (cand, atat operatorii, cat si magazinele) cer comenzi de la clienti. Producatorul (Apple) are o situatie a stocului existent inainte de lansare si face livrari (sub comenzi) pentru disponibilitate imediata.
  • perioada ulterioara precomenzilor, cand, teoretic, se livreaza "surplusul" de stoc fata de precomenzi

Pe parcusul anului (de dupa lansare) se livreaza "constant" catre toti (magazine si operatori) pentru acoperirea precomenzilor si comenzilor.

Totusi, daca vrei un model anume (nu stiu, Pro Max 1TB roz bonbon) care nu are cautare mare (sau mult prea mare fata de estimari), se va face o "lista de asteptare". Aici, in functie de ce parte a baricadei se afla produsul (prea putin cautat sau mult prea cautat), asteptarea s-ar putea dureze mai mult sau mai putin.

Vizualizare soluţie în postul original

149 Răspunsuri 149

De la Emag nu se merita sa mai cumperi nimic la precomanda. Nu au termen de livrare specificat.

Desert Titanium este bataie pe el. Sa te inarmezi cu rabdare. O sa-l primesti. 

Și eu am fost astăzi la orange și fata de acolo mi a dat precomandă de IPhone 16 Pro Max 256 GB. Aveți vreo idee cam cât durează sa vina ? Sa ma aștept la o săptămâna doua sau chiar o luna ?

Buna!

Precomenzile au fost intre 13.09 si 20.09. Cat va dura comanda, nu stiu sa zic. Sper sa nu se ajunga la timpi aiurea.

Mulțumesc pentru răspuns ! Când  am ajuns acasă m a sunat și mi a zis ca a rezolvat și trebuie sa merg sa plătesc o taxa , am întrebat o estimativ cam cât timp și dacă pana in Decembrie ajunge și mi a zis ca nu durează atât de mult , acum sper totuși sa nu se lungească chiar atât.

Taxa de...? Sau a zis ca trebuie platit un avans?

Legat de timpi: as vrea sa nu se depaseasca luna.

A zis ca trebuie sa plătesc o taxa de 50 de lei, de avans nu a zis nimic încă.

Nu-mi pica fisa. Pana acum nu mi s-a cerut o asemenea taxa, desi am luat vreo 3 telefoane (1 la deschiderea abonamentului, si alte doua la fideliazare).

Asa mi a spus , a rămas maine sa merg sa plătesc .

Intreaba sa vezi ce reprezinta. Poate fi un avans ("garantie de comanda") care sa se scada din avansul final... Chiar sunt curios ce reprezinta.

O sa intreb maine și scriu aici . Mulțumesc pentru răspunsuri , mai m-ai luminat puțin .

Ai aflat ce reprezinta suma asta a ta de plata?

Muchalucha
Cunoscător

M-am uitat in contul my orange. Am vazut scadentarul la facturi sus. Problema este ca avansul platit la data comenzii din 13.09.2024 apare neplatit si scadenta la ultima zi de plata pe care o am eu de regula la factura. Aveti si voi asa sau sunteti in situatia mea? Am vorbit la chat cu un domna si a spus ca este eroare si este cunoscuta. Dar totusi ma tem ca mi-o pun pe factura ca apare neplatita desi este platita prin card odata cu comanda. 

saluat am facut o precomnda pt iph 16 pro max la 15.25 in Orange Shop , aveti ideie cam pe cand vor ajunge ?

Si eu aștept telefonul , ieri l am comandat si a scris cineva aici ca in UK termenul este de 2-4 săptămâni , posibil si la noi . Altcineva mi a spus ca n ar trebui sa dureze mai mult de o luna