anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

iPhone 17 livrare

Sergiu15
Începător

Buna ziua, vin cu o intrebare care nu am putut sa o gasesc online stiam ca iPhone 17 incepe sa se livreze pe 19.09 in general, la Orange cand o sa inceapa livrarea iPhonului 17?

1 Soluţie acceptată‚

Salut, Sergiu15,
De astazi vom incepe livrarea precomenzilor.
Multumim!

Vizualizare soluţie în postul original

76 Răspunsuri 76

SavitarBky
Junior entuziast

La ai primit până la urmă ? 😂

Eram curios cat a durat la tine. Am dat și eu comanda de pe 02.10 voiam să știu estimativ la ce să mă aștept . Am 2 prieteni care vineri fac 2 săptămâni și nu au nici măcar un răspuns .

Bună. Nu l-am primit și nici nu am vreun termen de livrare. 

Daca ma intrebi pe mine, eu nu l-am primit si azi am facut 3 saptamani....Oricum sa le fie rusine celor  la Orange ca nu se obosesc sa ne explice si nou de ce precomenzile nu sunt onorate .Si ma refer si la cei care se ocupa de Comunitatea Orange!..

user_16745936
Junior

Atentie pentru cei care si-au dat precomanda cu prelungirea unui abonament de la orange communications: Eu am reziliat internetul de la orange communications vdsl l si am intrebat si de precomanda pentru Iphone..Mi s-a spus ca nu exista nicio precomanda si e posibil ca iphone ul sa vina cu doua abonamente noi ..Anterior, d-na din magazinul orange mi-a spus ca pachetul cu telefon o sa contina si doua cartele..d-soara de orange comm mi a spus ca nu e vb deprelungirea unui nr existent ci de faptul ca te trezesti cu inca doua abonamente..M-a indrumat sa verific la magazin..Eu ma gandesc sa anulez precomanda ca nu stiu pe cine sa mai cred..

Eu am dat precomanda dupa ce am prelungit abonamentul telefonic. Dupa ce am semnat anexa de prelungire am facut precomanda in magazin. Cand ajunge telefonul il factureaza la pretul din contul meu. Nu ai cum sa te trezesti cu mai multe abonamente. 

Eu n-am semnat nimic....

Eu am dat comandă dar nu am semnat nimic deocamdată. Nici măcar avansul nu m a pus să îl plătesc. A zis băiatul la care am fost că vom face totul când va ajunge telefonul. Sunt curios și ce numere de comandă aveți voi cei de dinaintea mea 😂

Iar legat de ce a spus colegul de mai sus posibil să fi dat comandă online și să fi pus din greșeală și abonamente noi. 

N-am dat comanda online..I-am d-nei si dansa a umblat prin calculator...dar mi-a zis ca mi vine si doua cartele..Si d-na de la Orange Comm mi-a zis ca e vb de doua abonamente..Cred ca o mi cmpar telefon de la Flanco prin TBI bank sa fiu mai sigur..Nu stiu ce sa mai zic cu Orange..Si pastrez si posibilitatea a ma porta unde vreau 

Din câte am inteles de la un angajat Orange, abia au început livrarile pentru 17 simplu. Deci cred că mai durează 2 săpt 😅

user_16745936
Junior

Eu am anulat precomanda ca  mi-au mai bagat  un abonament nou pe gat....Acum a spus unul dar cred ca erau de fapt doua! 

Bafta si multa rabdare celor care inca asteapta !

Dar tu l ai primit ? 

Nu ai citit c-am anulat precomanda?

Greu îmi vine a crede că ți au mai bagat 2 abonamente in plus pt o precomanda. 

Unul sigur a fost ca mi-a confirmat..Desi eu vorbisem de  prelungirea abonamentului Orange Communications mobile cei din magazinul Orange imi facusera precomanda pe un abonament nou..Lucru confirmat de duduia de la magazin..Chiar nu s **beep** si stiu ce am cerut si ce mi-au spus acum..Probabil cele doua cartele de care imi spusese la inceput era vb de abonamentul nou Orange si o cartela prepaid..