anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

iPhone 15 pro Max

Klavdian
Începător

În cat timp se reumplă stocurile cu telefoane pe orange? Mă interesează 15 pro Max.

5 Răspunsuri 5

Pololică
#StarMember

Salutare!

Sansele sunt minime. O data cu lansarea lui 16, stocurile pentru modelul "vechi" nu se mai actualizeaza. Doar sa nu ramana prin lantul de distributie ceva (in sensul ca Orange are stoc 0, dar alt client al aceluiasi furnizor care livreaza in ambele parti sa-l mai aiba pe stoc si furnizorul sa-l ceara dintr-o parte si sa-l livreze in cealalta parte).

Te intereseaza o versiune anume de Pro Max?

mi-am luat un 15 pro Max prin abonament și acum aștept să revină pe stoc ca să îl iau și fizic 

Vad ca ar fi Pro Max 256 Black Titanium pe stoc (am facut o simulare). Va trebui sa astepti cateva zile sa vezi daca va fi onorata comanda. Stiu ca stocul este asigurat si de disponibilitatea furnizorului de a livra in timp util.

DanielaH
Moderator

@Klavdian, nu avem informații despre reînnoirea stocurilor, dar poți folosi butonul "Anunță-mă când revine" și vei fi notificat prin e-mail sau SMS.

Modelul Pro Max 256 Black Titanium este acum pe stoc, așa cum spunea și Pololică.

Alex_ORO
Ex Angajat Orange

Salutari,

In Shopuri mai exista stocuri, daca cumva te intereseaza, si sunt separate de cele online. Poti merge si intreba.

#WeLikeOurCustomers
In ❤️ with learning