la 07-09-2024 04:28 PM - editat ultima oară la 09-09-2024 08:04 AM de DanielaH
buna ziua
Va rog, ma poate ajuta cineva sa imi deblochez telefonul S20 FE, fara sa imi pierd datele de pe telefon ?
Am studiat un pic pe you tube , insa nu mi se pare sa fi gasit ceva de incredere.
Noaptea trecuta mi-am schimbat parola pe telefon, fac aste destul de des, insa din pacate de data asta se pare ca nu mai retin exact combinatia de numere. Nu mi s-a mai intamplat asta ...
Am inteles ca in astfel de cazuri, se da factory reset, insa atunci iti pierzi toate datele si nu doresc asta.
multumesc mult in avans!
07-09-2024 05:10 PM - editat 07-09-2024 07:07 PM
Salutare!
Nu le ai salvate datele respective în cloud, etc? Adică telefonul nu are funcția back-up activată?
Dacă ai back-up făcut, după resetarea telefonul, poți restaura aproape toate datele ( poze, contacte, watshapp, sms-uri, etc). Altfel, nu prea văd ce-i poți face!
Baftă!
la 07-09-2024 07:00 PM
Bună!
Telefonul are backup? Dacă da, se poate restaura din Cloud.
08-09-2024 07:38 AM - editat 08-09-2024 07:55 AM
Daca cumva ai cont de Samsung (eu personal am ) este o metoda de a debloca de la distanta - daca nu ai nu cred ca poti debloca fara sa pierzi tot ce ai pe telefon - adica hard reset care poti face fara probleme
daca ai cont de Samsung https://eu.community.samsung.com/t5/seria-galaxy-a/parola-uitata/m-p/7922624
si mai ai si aici un "tools" (daca te pricepi)(eu am schimbat gratis CSC pentru inregistrat nativ convorbirile) nu sunt sigur dar este posibil sa platesti ceva (ieftin oricum) https://samfw.com/blog/samfw-frp-tool-1-0-remove-samsung-frp-one-click
la 09-09-2024 09:44 AM
Saluare! În situatia dată, nu ai o altă soluție decât hard reset. Ceea ce mai poți recupera sunt convorbirile pe whats app și ceva date stocate în contul google.
la 11-09-2024 09:45 AM
@nicoletaT, s-a rezolvat situația? Te-au ajutat răspunsurile primite aici?
la 24-09-2024 10:26 PM
Buna @nicoletaT,
Poti incerca deblocarea folosing contul Google (Find my device):
Totodata poti folosi si Samsung Find my mobile, dat fiind faptul ca vorbim despre un model de telefon Samsung:
De asemeni, in cazul in care ai activata functia Smart Lock, exista posibilitatea ca telefonul sa se deblocheze automat daca se va conecta la un dispozitiv prin bluetooth.
Te asteptam sa revii cu detalii, daca ai reusit sa deblochezi telefonul.
Seara faina!🌙
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor