anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

deblocare telefon S20 FE, parola uitata, fara sa pierd datele

nicoletaT
Începător

buna ziua

Va rog, ma poate ajuta cineva sa imi deblochez telefonul S20 FE, fara sa imi pierd datele de pe telefon ?

Am studiat un pic pe you tube , insa nu mi se pare sa fi gasit ceva de incredere.

Noaptea trecuta mi-am schimbat parola pe telefon, fac aste destul de des, insa din pacate de data asta se pare ca nu mai retin exact combinatia de numere. Nu mi s-a mai intamplat asta ...

Am inteles ca in astfel de cazuri, se da factory reset, insa atunci iti pierzi toate datele si nu doresc asta.

multumesc mult in avans!

6 Răspunsuri 6

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Salutare!

Nu le ai salvate datele respective în cloud, etc? Adică telefonul nu are funcția back-up activată?

Dacă ai back-up făcut, după resetarea telefonul, poți restaura aproape toate datele ( poze, contacte, watshapp, sms-uri, etc). Altfel, nu prea văd ce-i poți face!

Baftă!

Pololică
#StarMember

Bună! 

Telefonul are backup? Dacă da, se poate restaura din Cloud. 

mihai_13
Maestru

Daca cumva ai cont de Samsung (eu personal am ) este o metoda de a debloca de la distanta - daca nu ai nu cred ca poti debloca fara sa pierzi tot ce ai pe telefon - adica hard reset care poti face fara probleme

daca ai cont de Samsung  https://eu.community.samsung.com/t5/seria-galaxy-a/parola-uitata/m-p/7922624

si mai ai si aici un "tools" (daca te pricepi)(eu am schimbat gratis CSC pentru inregistrat nativ convorbirile) nu sunt sigur dar este posibil sa platesti ceva (ieftin oricum) https://samfw.com/blog/samfw-frp-tool-1-0-remove-samsung-frp-one-click

Razvan
#StarMember

Saluare! În situatia dată, nu ai o altă soluție decât hard reset. Ceea ce mai poți recupera sunt convorbirile pe whats app și ceva date stocate în contul google.

DanielaH
Moderator

@nicoletaT, s-a rezolvat situația? Te-au ajutat răspunsurile primite aici?

Anca07
#StarMember

Buna @nicoletaT,

Poti incerca deblocarea folosing contul Google (Find my device):

• Daca ai activata functia Find my device pe telefonul tau si acesta este conectat la internet, poti incerca sa il deblochezi astfel:
    • Accesezi Find my device de pe un alt telefon/laptop
    • Te conectezi cu contul Google
    • Selectezi telefonul blocat
    • Aici vei gasi optiunea e a-l debloca fara a sterge datele

Totodata poti folosi si Samsung Find my mobile, dat fiind faptul ca vorbim despre un model de telefon Samsung:

• Daca ai un cont Samsung configurat pe telefon, poti folosi serviciul Find my mobile:
    • Accesezi Samsung Find my Mobile de AICI
    • Te conectezi cu contul tau Samsung
    • Selectezi telefonul blocat si foloseste optiunea "unlock"

De asemeni, in cazul in care ai activata functia Smart Lock, exista posibilitatea ca telefonul sa se deblocheze automat daca se va conecta la un dispozitiv prin bluetooth.

Te asteptam sa revii cu detalii, daca ai reusit sa deblochezi telefonul.

Seara faina!🌙