la 27-09-2025 09:08 PM - editat ultima oară la 29-09-2025 08:15 AM de DanielaH
De ce la Orange telefoanele orange nu sunt mai ieftine? Idee de publicitate...😁
la 28-09-2025 05:54 AM
Salutare!
Orange vinde mult mai puține telefoane decât magazinele mari, gen eMAG, și de asta nu are cum să obțină aceleași prețuri bune de la furnizori. Retailerii mari cumpără pe volume și reușesc să scoată reduceri mai mari, pe care apoi le dau mai departe clienților.
La Orange lucrurile stau altfel. Prețurile la telefoane sunt mari pentru că ei nu se bazează pe vânzări de telefoane, ci pe abonamente. Telefonul e mai mult o „momeală” ca să te țină legat de servicii. Practic, dacă vrei un preț mai bun, trebuie să respecți condițiile lor: să folosești puncte Thank You, vouchere sau să prelungești abonamentul. Altfel, prețul afișat rămâne mult mai mare decât la magazinele de profil.
Pe scurt, Orange nu concurează cu eMAG sau Altex pe partea de telefoane la liber, ci le folosește mai degrabă ca instrument de fidelizare a clienților.
28-09-2025 10:23 AM - editat 28-09-2025 10:24 AM
Orange, Vdf, digi și Telekom sunt furnizori de servicii deci prioritatea lor nr 1 este să aibă cât mai multe abonamente, toți operatorii procedează la fel, numai există de mulți ani reduceri bune la telefoane și nu cred ca vor fi nici în viitor . Ce îți dorești tu își dorește toată lumea dar din păcate nu vom vedea reduceri consistente la telefoane
la 28-09-2025 10:39 AM
telefoanele pixel nu sunt cine stie ce - sunt multe alte firme care bat net pixel 😋
iar ca sa cumperi un telefon de la portocala in rate este o gresela - singura gaselnita este sa ai sute de puncte (ceea ce este greu de realizat)
la 28-09-2025 01:31 PM
Foarte adevarat. Totusi eu am dat un mic exemplu, mea culpa
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor