la 06-06-2025 05:21 PM
Probabil ca multi dintre noi, avem telefoane mai vechi, dar bune tehnic ... de ce e obigatoriu nevoie sa fie actualizat telefonul ... am vre-o 2 telefoane vechi, bune tehnic, aproape noi si nu pot sa le mai folosesc, trebuie actualizat softul, vroiam sa le fac cadou cuiva si nu pot din cauza asta, eu nu cred ca e normal sa ma oblige sa actualizez telefonul daca nu am nevoie sa fie la zi, ci doar sa il foloseasca strict necesar. Am cum sa blochez mesajele astea de actualizare software? Sau e nevoie sa arunc telefoanele? E vorba despre 2 telefoane S4.
la 06-06-2025 05:30 PM
Sunt mai multe aspecte cand vine vorba de actualizare.
In primul rand as mentiona aici SECURITATEA DEVICE-ului. Mai mereu apar vulnerabilitati care trebuie rezolvate prin update de soft.
Apoi as menționat de asemenea aplicațiile care rulează. Odată cu trecerea timpului aplicațiile mobile devin din ce in ce mai performante, din ce in ce mai complexe, si un sistem de operare mai vechi nu poate face fata cerințelor noi.
In pricipal cam asta ar fi răspunsul întrebării tale. Sper ca te-am ajutat!
la 06-06-2025 05:30 PM
Sunt mai multe aspecte cand vine vorba de actualizare.
In primul rand as mentiona aici SECURITATEA DEVICE-ului. Mai mereu apar vulnerabilitati care trebuie rezolvate prin update de soft.
Apoi as menționat de asemenea aplicațiile care rulează. Odată cu trecerea timpului aplicațiile mobile devin din ce in ce mai performante, din ce in ce mai complexe, si un sistem de operare mai vechi nu poate face fata cerințelor noi.
In pricipal cam asta ar fi răspunsul întrebării tale. Sper ca te-am ajutat!
la 11-06-2025 09:29 AM
cele mai multe actualizari sunt pentru securitatea conturilor pe care le ai pe telefon. sunt atat de dese intrucat si modalitatile de furat datele personale (inclusiv cele bancare) sunt din ce in ce mai multe si mai diverse.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor