anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Actualizare Honor soft 200 Pro

Amy12
Vizitator

Bună ziua,

Este cineva care deține Honor 200 Pro?

Vreau să știu dacă a primit actualizare de soft la Magic OS 9.0?

Că eu nu am primit până acum,și văd că alți utilizatori de acest model ia venit actualizare la Magic OS 9.0.

4 Răspunsuri 4

Shadow1
Explorator entuziast

La telefoanele cumpărate de la orange actualizările vin mai greu, de exemplu eu și Sotia avem amândoi fix amândoi același model de telefon, tel luat de la Orange are ultimul update de securitate la 1.11.2024 iar tel meu luat de la altex are ultimul update la 01.01.2025

delfinas
#StarMember

Amy, bun venit in Comunitate!!!

De obicei, actualizarile nu vin la toti utilizatorii simultan, e in functie si de varianta de soft originala sau rebranduita.

Esti sigura ca a aparut 9.0 la altii? Eu am Magic 6 Pro si abia acum 2 saptamani a venit Magic OS 9.0 pe modelul asta, care e primul pe lista cand vine vorba de actualizari . Pe grupul Honor de pe FB, am citit ca pe Honor 200 s-ar putea ca Magic OS 9.0 sa apara in martie in Romania.

Pana una-alta, mai da un refresh la Actualizare software.

MihaiC99
Cunoscător

Trebuie verificat și ce versiune au primit.

Posibil sa fie versiunea OS 9.0 beta pentru cei care s-au înscris în programul de testare.

teacher_
#StarMember

Salut! In momentul in care va fi disponibil update-ul, vei fi anunțat. Eu am Magic 6 Pro și am versiunea 9.0 de ceva vreme. Dar mai am și un prieten cu același model, el a primit update mai târziu decât mine... Acest update a fost lansat in a doua jumătate a lunii ianuarie, deci as estima că până la final de februarie vor fi acoperiti cam toți utilizatorii.