anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Service telefon Samsung A53 5G

gustyy
Junior

Bună ziua, telefonul este achiziționat din magazinul online, în 11/2022. Prin luna martie , într-o zi sa încălzit destul de tare, în timp ce era în buzunar. Dar, după ceva timp și-a revenit. Acum, o luna aceiasi poveste. Când am dat, husa spate jos, pe spate pur și simplu sa decojit vopseaua, pe o porțiune de 4 cm. Am fost la Orange Shop, am discutat problema. Și mi-au spus ca trebuie trimis în service, dat nu au telefon la schimb să-mi dea. Este normal..? Mulțumesc! 

5 Răspunsuri 5

Vio73
#StarMember

Salutare!

Poți încerca în altă parte, unde au telefon la schimb.  Probabil au un singur telefon pe magazin și este dat la altcineva. Asta in caz că au! Eu am întotdeauna un telefon de rezervă în caz de necesitate.

Baftă!

delfinas
#StarMember

Pe site-ul Orange scrie ca: "dacă ești abonat Orange, poți să primeşti un telefon la schimb pe perioada reparației, dacă îți laşi dispozitivul într-un Orange Shop (în limita stocului disponibil). Probabil, cum a spus si Vio, nu mai aveau telefoane disponibile pt perioada reparatiei.

DETALII: https://www.orange.ro/help/despre-orange-service-146

Nu ai nici un telefon mai vechi, sa-l folosesti in perioada asta? Eu nu as folosi unul care se tot plimba de la unul la altul.

Anonim
Neaplicabil

Daca nu îți trebuie smartphone poți achiziționa un telefon cu butoane pe care să-l ai in caz de urgențe.

Gen:

1000008702.jpg

 Daca ai posibilitatea încearcă și în alt Orange shop.

https://www.orange.ro/orange-care/care-center/index.html#carecenter 

FLo1
#StarMember & July's Problem Solver

@gustyy: Și dacă ar fi să primești, nu te aștepta să ți se dea un smart pe măsură. Posibil să fie un model cu taste, cât să accesezi serviciile de voce, iar un astfel de device nu cred că te va încânta ca înlocuire temporară a unui model 5G. Sfat: Până la revenirea din service, utilizează un smartphone mai vechi dacă ai la îndemână. 

Anca07
#StarMember

Buna @gustyy 

Ai lasat pana la urma telefonul in service?

Seara faina!🌙