anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Vreau să plec de la Orange Communication la Orange Romania

R1976
Junior

M-am lovit de o problemă la Orange Communication. Am la ei 2 abonamente de mobil .Unul expiră și vreau să plec de la ei la Orange Romania  păstrându-mi  numărul de telefon pentru că nu am nici un beneficiu, nici puncte thank You nici oferte prea grozave de prelungire abonament. Mi-au spus că nu pot să mă portez. Bun atunci vreau sa trec din Orange Comunication de pe abonament pe cartelă prepay, urmând după ceva timp să mă duc la Orange Romania. Mi-au spus iar că nu se poate. Deci îmi rămâne să plec de tot cu ambele numere de telefon  în altă rețea.

1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator

Salut, @R1976, pentru a face o astfel de modificare este necesar să depui o cerere scrisă într-un Orange shop.

Ți-am trimis vineri un mesaj privat cu mai multe detalii despre situația ta punctuală. Te așteptăm să revii și să ne spui, te rog, dacă s-a rezolvat.

Vizualizare soluţie în postul original

28 Răspunsuri 28

FLo1
#StarMember

@R1976: Bun venit în Comunitate. Nu este nevoie să pleci. Orange Ro Communications este începând cu 1 iunie 2024 una și aceiași companie cu Roange România. Totuși, serviciile se vor integra treptat nu de pe o zi pe alta, dar cu răbdare va fi bine. 

Puncte Thank You va urma să ai, dar nu chiar la acest moment al abonamentului. Oricum prevăd că vei avea și o nouă ofertă pentru abonament în momentul în care îți vei reactualiza abonamentul ca și client Orange România, iar atunci vei beneficia și de puncte TY. 

Dacă vechimea nu te afectează, trecând pe Prepay nu se va produce vreo altă schimbare decât în bine. De exemplu și eu am prepay și e chiar excelent ca ofertă, bonificații și utilizare: orice, oricând, oriunde, fie în țară sau roaming.

LE: ”Nu te poți porta” pentru că ORO Communications (cum menționam) nu mai există. Acum ești client Orange România. Atât doar că migrarea serviciilor impune o anumită perioadă de timp. Opțiunea Prepay trebuie să fie disponibilă, dacă nu, atunci îți recomand YOXO... și acolo SIGUR se poate. 🙂

Pe langa faptul ca cele 2 entitati au devenit una, deci nu poti sa te portezi din ORO in ORO, nu cred ca si-ar pierede vechimea daca trece pe prepay, ci doar eventualele avantaje date de abonament, cum ar fi punctele OTY, pe care oricum nu le are.

Anonim
Neaplicabil

Se schimbă datele din contract.

Pe hârtie.

La trecere abonament -prepay-abonament

Vechimea in retea ar trebui sa ramana, pt ca e vorba de acelasi client, indiferent de foloseste prepay sau abonament.

Pololică
#StarMember

Salutare!

Juridic, acum exista doar Orange Romania si, pe parcurs, se vor regla si restul aspectelor. Nu estimez un orizont de timp prea mic si o sa fie "din mers". Primul pas a fost facut (o singura firma), mai urmeaza urmatorii (din cate vad, pe partea de TV incep sa se echilibreze grilele).

Anonim
Neaplicabil

Buna,

Ideea este buna, poți trece pe cartela prepay iar apoi din magazinul online selectezi abonamentul dorit.

Nu exista nu se poate, există nu vreau.

Bună da ar fi ok doar că ei spun că nu se poate

Anonim
Neaplicabil

Nu se poate trecerea pe prepay?

Te-au mințit 

Poți, doar să ceri argumente. Altfel în caz contrar poți încerca YOXO și după o lună poți trece pe prepay fără probleme sau chiar abonament Orange România. 

Anonim
Neaplicabil

Poate trece lejer la prepay iar apoi își poate face abonament .

Când ”consultantul” nu vrea atunci sunt metode de ocolire consultant. Ceea ce menționezi implică a fi la voia și cheful consultantului.

Așa este aveți dreptate  in Constanța a rămas   o singură reprezentantă unde te tratează cu dispreț 

Anonim
Neaplicabil

Eu sunt din Constanta.

Unde ai fost?

La cei pe  Bdul Tomis 79 - 81