anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Decodor Orange Romania Comunications in afara tarii

Alin91230801
Începător

Va salut! Doresc sa utilizez un decodor Orange Romania Comunications in afara tarii, mai exact in Belgia. Am incercat conectarea acestuia cu mai multe antene insa fara succes. Mentionez ca antenele au fost reglate dupa satelitul Hellas.

Astept cu interes rezolvari din partea voastra, multumesc anticipat!

5 Răspunsuri 5

Vio73
#StarMember

Salutare!

Încearcă să iei legătura cu cineva priceput din zona ta, care a mai realizat astfel de instalări. De asemenea, trebuie probabil o antenă cu diametru mai mare ( probabil de 1 m sau chiar mai mult). Dacă mai sunt persoane prin zonă la care funcționează, sigur va funcționa și la tine.

După părerea mea, ar trebui să fie în regulă, conform hărții de aici .

Trebuie ca persoana să se priceapă, pentru că reglarea antenei pe un satelit este ceva mai complicată.

Baftă!

krossmen
Începător

Salut, din cate mi s-a spus, atunci cand am instalat intr-un sat la ai mei, trebuie sa declari locatia decodorului si apoi cei de la Orange iti dau drumul la serviciile de tv prin satelit. Ai incercat sa vezi daca functioneaz decodorul in tara, inainte de a pleca in Belgia? Daca nu, da-le un telefon si vezi daca poti sa o utilizezi in afara tarii. Spor.

Razvan
#StarMember

Salut! Decodorul a fost cumpărat direct de la Orange sau de la alte persoane. Este posibil ca decodorul să fie blocat.

Orange dă în chirie/ custodie, nu vinde receptoare. 

desprecinee29
Junior entuziast

Chiar ma întrebam dacă merita achiziționat sau nu.

Urmăresc răspunsurile.