anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Redirectionare apeluri fix-> mobil

daymaker
Junior entuziast

Salut,

După ce rețeaua fixa de voce a fost preluata de Orange România s.a. si ni s-a instalat un router wi-fi 6 care are si mufa pentru telefon fix ne-am dat seama ca redirectionarea nu mai funcționează . Telefonul fix era redirecționat către un număr de mobil.  Am cautat pe internet diverse metode **21* etc si nu a funcționat nimic. Pana la urma un coleg a sunat la relații clienți si acolo i s-a spus ca nu se mai poate redirectiona. 

Chiar asa sa fie sa nu se mai poată?

1 Soluţie acceptată‚

daymaker
Junior entuziast

Se poate , am dat de cineva priceput la orange. 

*21numartelefon# tasta apel

Metoda gasita pe internet care nu funcționează era **21*numar# tasta apel

Vizualizare soluţie în postul original

3 Răspunsuri 3

Radutuby
#StarMember

Salut,

Din păcate, da, după preluarea telefoniei fixe de către Orange și trecerea la telefonie prin router (VoIP), redirecționarea apelurilor cu coduri de tip *21 nu mai este disponibilă. Aceasta nu mai poate fi setată din telefon, iar pentru majoritatea liniilor fixe prin router Orange nu mai oferă redirecționare către mobil.

Deci nu e o problemă de setări, ci o limitare a serviciului. Cel mai bine este să ceri o confirmare oficială de la Relații Clienți sau să întrebi dacă există vreo alternativă.

Ai găsit soluția potrivită? Transformă ajutorul primit într-un ajutor oferit. Marchează răspunsul ca soluție sau oferă o apreciere, un gest mic care face Comunitatea mai bună.

daymaker
Junior entuziast

Se poate , am dat de cineva priceput la orange. 

*21numartelefon# tasta apel

Metoda gasita pe internet care nu funcționează era **21*numar# tasta apel

Okay este bine de știut, părinții mei au aceiasi problema si la suport au primit răspuns ca acest serviciu nu este posibil. 

Ai găsit soluția potrivită? Transformă ajutorul primit într-un ajutor oferit. Marchează răspunsul ca soluție sau oferă o apreciere, un gest mic care face Comunitatea mai bună.