anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Lipsa semnal telefon fix in casa

Daniel77
Junior entuziast

Bună ziua!

Mi sa înlocuit telefonul fix cu fir cu unul mobil cu cartela ,dar nu am semnal la el în casa ,trebuie sa ies afara sa vorbesc la el sau sa fiu sunat ....pot face cerere sa instaleze înapoi telefonul fix cu fir ???

23 Răspunsuri 23

Atunci nu este fix, este mobil.

Daniel77
Junior entuziast

Înainte am fost la telecom cu acest nr de fix apoi a preluat Orange.....mi a rămas tot numărul vechi de fix  care îl am și acum la acest telefon fix sau mobil nu știu nici eu ce este ...au portat un nr de fix în telefonie mobila?

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Nu. Numarul este acelasi, si este tot de "fix". Doar aparatul difera, si tipul de conexiune la retea. Nu mai e cu fir si conectare la reteaua fixa, e fara fir si foloseste reteaua GSM (ca un telefon mobil).

Client Orange

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

E un telefon fara fir cu numar de fix si cartela SIM. Atata tot. Deci se va comporta exact ca un telefon mobil. Atata timp cat e conectat la reteaua GSM, are aceleasi limitari ca orice alt telefon mobil.

Solutii:

1. schimbi telefonul mobil cu unul fix, cu fir. Din nou, ia legatura cu un consultant ca sa vezi daca au cum sa faca mutarea asta.

2. vezi ce se poate face pe partea de semnal in zona. Daaar...daca afara este semnal perfect, si in casa nu, nu se poate face nimic.

Deci, ia legatura cu un consultant. Vezi ce solutii iti ofera.

Client Orange

Daniel77
Junior entuziast

Afara e semnal doar de Voce...pe partea de date mobile e varza ....

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Mda, inseamna ca acoperirea in zona ta e cu probleme. Iar faptul ca incerci sa folosesti serviciile din casa (ceea ce adauga obstacole in calea semnalului), nu ajuta deloc.

Client Orange

Daniel77
Junior entuziast

Locuiesc în mijlocul Baraganului...obstacole sunt și la oraș, ziduri de beton ,etc ...dar acolo e semnal puternic .. în timp ce la noi e slab .

Atunci de ce au înlocuit telefonul cu fur cu unul fără fir ....de fapt tel îl are mătușa mea care are 72 de ani ..era învățată sa sune la cel cu fir din casa ca avea semnal ...dacă are vre o urgenta noaptea ,iese afara ,dacă poate sa sune ....

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Da, nu e ok deloc... Si da, obstacole exista si la oras si cu toate ca afecteaza si acolo calitatea semnalului, fiind antena mai aproape, efectul e resimtit mai putin decat daca antena ar fi la distanta mai mare, cum probabil e in cazul tau.

De ce au inlocuit...? E posibil sa nu mai fie suportat serviciul/infrastructura din zona respectiva. Dar solutia cu reteaua GSM este departe de a fi ideala, in special in zonele rurale.

Client Orange

Dacă nu mai este infrastructură fixă în zonă ( probabil din cauza aia ți-au dat așa ceva), poți cere un repeater GSM, care să amplifice semnalul. Altceva, nu prea văd ce poți face.