anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Portare din OROC in ORO

raduionut
Junior

Am vrut sa ma portez in Orange,(nu stiam ca exista si ORO si OROC) am completat pe site-ul orange.ro un formular cu numarul de telefon si am fost contactat de un reprezentant vanzari Orange. Am vrut un abonament cu Number Share inclus si mi-a fost prezentat cel de 25$. Am acceptat si acum ce sa vezi ... nu este disponibil. Zeci de minute pierdute la telefon cu robotii, diversi operatori care ma indrumau sa sun de fiecare data la alt numar de telefon, ultimul mi-a spus sa merg in Orange Shop si sa solicit mutarea. Acolo imi spun ca nu este posibila mutarea .. ca mai intai sa solicit la OROC sa trec pe prepay si apoi ei imi pot face abonament ORO. Sun din nou la OROC, mi se spune ca ei nu au cartele prepay ...doar abonamente. Ce sa mai inteleg? 
Am facut o reclamatie/sesizare si am solicitat sa fie reascultata convorbirea telefonica, din care se poate observa usor ca am intrebat de mai multe ori de serviciul Number Share, si am fost mintit si inselat ca da, va fi inclusa in abonament. Am si platit un depozit de 200lei la portare, pe care nu a stiu sa imi explice ce reprezinta...nici acum nu stiu ce este dar am zis ok, platesc.

Aveti vreun sfat? Mai pot face ceva? 

1 Soluţie acceptată‚

raduionut
Junior

Am fost contactat telefonic de un reprezentant Orange Romania care mi-a spus ca portarea din OROC este posibila si am acceptat o oferta. 

Vizualizare soluţie în postul original

5 Răspunsuri 5

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dacă nu mai ai contract, depui cerere de portare pe un abonament mai mic și apoi îți iei și serviciul Number Share cu un abonament mai mare.

Cam așa aș face eu, dacă aș fi în locul tău!

Pololică
#StarMember

Salut!

Inainte sa te sfatuiesc ce sa faci mai departe, o sa te trag putin de urechi (evident, virtual) si sa-ti spun ca informarea inainte de a plati ceva este mai importanta decat produsul sau serviciul respectiv.

Acum, ca sfaturi:

  • daca ai convenit telefonic asupra contractului, ai drept de renuntare in termen de 14 zile
  • OROC (Orange Romania Comunications) este fostul Romtelecom cu abonamente mobile ca pachet si nu au serviciu de Prepaid, deci cartela nu este o solutie intrucat nu exista
  • incearca sa vezi daca solutia portarii catre Orange Romania pe prepaid este o solutie pentru ceea ce ai nevoie
  • Number Share este disponibil la abonamente, dar la cel de 25E (nu $) este inclus in pret, la restul fiind 2E lunar (sper sa nu se fi modificat tariful intre trimp)

Corect, nu m-am informat suficient de bine pentru ca aveam incredere in ORANGE nu ma asteptam sa foloseasca tehnici de inselaciune ca sa atraga clienti. Mi-au spus clar la telefon ca serviciul Number Share este inclus in abonamentul de 25E. De aceea am ales sa ma portez.

Multumesc pentru sfaturi

raduionut
Junior

Am fost contactat telefonic de un reprezentant Orange Romania care mi-a spus ca portarea din OROC este posibila si am acceptat o oferta.