21-08-2023 07:51 PM - editat 21-08-2023 07:53 PM
Am vrut sa ma portez in Orange,(nu stiam ca exista si ORO si OROC) am completat pe site-ul orange.ro un formular cu numarul de telefon si am fost contactat de un reprezentant vanzari Orange. Am vrut un abonament cu Number Share inclus si mi-a fost prezentat cel de 25$. Am acceptat si acum ce sa vezi ... nu este disponibil. Zeci de minute pierdute la telefon cu robotii, diversi operatori care ma indrumau sa sun de fiecare data la alt numar de telefon, ultimul mi-a spus sa merg in Orange Shop si sa solicit mutarea. Acolo imi spun ca nu este posibila mutarea .. ca mai intai sa solicit la OROC sa trec pe prepay si apoi ei imi pot face abonament ORO. Sun din nou la OROC, mi se spune ca ei nu au cartele prepay ...doar abonamente. Ce sa mai inteleg?
Am facut o reclamatie/sesizare si am solicitat sa fie reascultata convorbirea telefonica, din care se poate observa usor ca am intrebat de mai multe ori de serviciul Number Share, si am fost mintit si inselat ca da, va fi inclusa in abonament. Am si platit un depozit de 200lei la portare, pe care nu a stiu sa imi explice ce reprezinta...nici acum nu stiu ce este dar am zis ok, platesc.
Aveti vreun sfat? Mai pot face ceva?
la 24-08-2023 07:12 AM
Am fost contactat telefonic de un reprezentant Orange Romania care mi-a spus ca portarea din OROC este posibila si am acceptat o oferta.
22-08-2023 06:24 AM - editat 22-08-2023 06:25 AM
Salutare!
Dacă nu mai ai contract, depui cerere de portare pe un abonament mai mic și apoi îți iei și serviciul Number Share cu un abonament mai mare.
Cam așa aș face eu, dacă aș fi în locul tău!
la 22-08-2023 10:25 AM
Salut!
Inainte sa te sfatuiesc ce sa faci mai departe, o sa te trag putin de urechi (evident, virtual) si sa-ti spun ca informarea inainte de a plati ceva este mai importanta decat produsul sau serviciul respectiv.
Acum, ca sfaturi:
la 22-08-2023 10:51 AM
Corect, nu m-am informat suficient de bine pentru ca aveam incredere in ORANGE nu ma asteptam sa foloseasca tehnici de inselaciune ca sa atraga clienti. Mi-au spus clar la telefon ca serviciul Number Share este inclus in abonamentul de 25E. De aceea am ales sa ma portez.
la 22-08-2023 10:52 AM
Multumesc pentru sfaturi
la 24-08-2023 07:12 AM
Am fost contactat telefonic de un reprezentant Orange Romania care mi-a spus ca portarea din OROC este posibila si am acceptat o oferta.
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor