anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

din 7 aprilie nu s-a rezolvat o defectiune la un telefon fix

elena09
Începător

cum este posibil ca din 7 aprilie sa nu fie rezolvata o defectiune la un telefon fix?? in afara de mesajele ''deranjament extins'', nici o explicatie.  Nu stiu ce sa mai fac?

4 Răspunsuri 4

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Buna Elena,

In ce localitate esti? Sunt lucrari in zona? Cei de la serviciul clienti 300 ce ti-au spus? Ai facut o sesizare de nefunctionalitate?

Client Orange

GeorgianaD
Moderator

Salut, 

Bine ai venit în Comunitatea Orange! 

Ne pare rău pentru situația întâmpinată.

Ești client Orange Romania Communication? Ai trimis situația și catre colegii din departamentul tehnic? Vrem să ne interesam si noi de problema descrisă și ne-ar ajuta un numar de înregistrare al solicitarii.

Stelica99
Începător

Buna ziua cum ați remediat problema? Sunt în aceeași situație cu un telefon fix de vreo lună,tot mi se spune în asistența că se va remedia dar nu face nimeni nimic.

 

la inceputul lunii iunie nu era solutionata problema mea. Am trimis cerere de debransare, am facut un nou contract cu o alta firma, in conditii mult mai avantajoase. Trebuie sa verificati daca mai sunteti in perioada contractuala. (din 7 iunie cand am facut cererea de reziliere nu am primit nici un raspuns) Firme neserioase. Va doresc sa aveti parte de o reusita!