anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Suspendare abonament tv

Ali81
Junior

Buna...incerc de cateva zile sa vorbesc cu un operator si nu reusesc ..sunt in strainatate si nr de telefon nu functioneaza, nu suna..am incercat cu chatul virtual si nici asa nu am  rezolvat nimic...am programele tv blocate si vreau sa le activez...am acest abonament de cand era telekom si dupa a preluat orange 

9 Răspunsuri 9

Vio73
#StarMember

Salutare!

Încearcă din Chat Djingo și alegi transfer operator sau din aplicația My Orange-Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator. Dar dacă ai întârziat plata, încearcă întâi să plătești.

Baftă!

MihaiC99
Campion

Salutare!

În cazul suspendării abonamentului din cauza neplății, găsești aici detalii despre reactivarea acestuia.

Pentru clienții OROC aici.

Pentru clienții Orange Romania aici.

Dacă plata nu a fost efectuată nici din contul My Orange și nici în magazinele fizice Orange, aceasta va trebui confirmată (detalii in link-urile de mai sus).

În cazul în care nu reușești, contactează Serviciul Clienți prin chatul din aplicația My Orange, unde poți atașa și poze care confirmă plata. După accesarea chatului, scrie de două ori cuvântul transfer pentru a fi redirecționat către un operator uman. Odată transferat, descrie problema întâmpinată, iar un operator îți va răspunde în funcție de solicitările existente. Te rugăm să reții că chatul nu este în timp real.

3059.jpg

Alternativ din roaming se poate suna la numarul +40374300300

Nr. afisat nu functioneaza 

Atunci folosește chatul din aplicație pentru a contacta serviciul clienți.

Nu are cum sa nu functioneze, doar ca trebuie sa suni in timpul programului, care nu e non-stop, ci:  luni – vineri 08:00 – 20:00 ; sâmbătă – duminică și sărbători legale 09:00 – 18:00 

Dupa cum am spus sunt in afara tarii si da , nu functioneaza...cand vreau sa sun se inchide ...si da am in timpul programului...incerc de vreo 3 zile..

Da, acel numar e exact pt cei aflati in strainatate, are inclus prefixul Romaniei, +40 (0040).

DanielaH
Moderator

@Ali81, s-au reconectat serviciile?

Da, am rezolvat.. am apelat la cineva in Romania care a mers personal la Orange