anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum putem lua legatura telefonic cu un consultant?

iulisto13
Junior

1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Salutare!

Trebuie sunat la 300 de pe un număr de telefon Orange, iar Djia te va identifica și te va dirija în toți pașii pe care îi vei face.

Mai simplu este să le scrii din Chat Djingo  , ulterior ceri transfer operator sau din secțiunea Contact , iar mai jos , unde scrie Trimite-ne un mesaj, completezi câmpurile aferente.

Baftă!

Vizualizare soluţie în postul original

6 Răspunsuri 6

iulisto13
Junior

Pesoana care detine postul telefonic este o persoana in varsta. Va rugam sa ne ajutati: cum putem lua legatura telefonic cu un consultant ? In localitatea unde este poatul telefonic semnalul este foarte slab sau deloc.

Vio73

Salutare!

Trebuie sunat la 300 de pe un număr de telefon Orange, iar Djia te va identifica și te va dirija în toți pașii pe care îi vei face.

Mai simplu este să le scrii din Chat Djingo  , ulterior ceri transfer operator sau din secțiunea Contact , iar mai jos , unde scrie Trimite-ne un mesaj, completezi câmpurile aferente.

Baftă!

Multumesc, am reusit sa iau legatura cu un consultant. Sper sa se rezolve.

Vio73

Mă bucur că ai reușit!

Doamne ajută!

DanielaH
Moderator

Salut, @iulisto13! Bun venit în Comunitate!

Îmi pare rău pentru situația ta. 

Poți lua legătura cu colegii noștri prin oricare din modalitățile de aici. Să ne spui, te rog, dacă ai rezolvat.

Multumesc. Am luat legatura cu un consultant si am dat postul telefonic respectiv la deranjamente. Sper sa se rezolve cat mai repede.