anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme Orange tv go

Alin87
Junior entuziast

Salut colegi,am trei probleme cu Orange TV  go:

1-Se întrerupe după 3 minute

2-Dacă vreau să văd pe tot ecranul pe smarthphone,nu se vede tot conținutul

3-Este în urmă cu transmisia de peste 1 minut,față spre exemplu de Digi care are transmisia la 15 secunde în urmă

21 Răspunsuri 21

Alin87
Junior entuziast

Adică este mai rapid pe live cu aceeași viteza la internet

Contactează echipa aplicații Orange prin email la aplicatii@orange.com și detaliază problemele avute. Ataseaza și poze in care să arăți că funcția Fill screen (fit screen) nu este funcțională. 

Alin87
Junior entuziast

Vreau să spun că la Digi e mai în timp real decât în Orange TV go

Vio73
#StarMember

Salutare!

Le scrii la aplicatii@orange.com sau din My Orange- Altele (cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback- Scrie-ne și apoi ceri transfer operator. Oriunde alegi să le scrii, le trimiți și poze, ca să înțeleagă despre ce este vorba. Așa am făcut și eu cu ceva timp în urmă și nu au mai fost probleme de atunci ( cred că sunt vreo 3-4 ani de atunci). Le lași și un număr de telefon și adresa de email asociată Orange tv go, dacă alegi să le scrii la acea adresă de email.

Baftă!

DanielaH
Moderator

@Alin87, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?

Alin87
Junior entuziast

Am luat legătura cu aplicații Orangepână acum nu s-a rezolvat nimic

Alin87
Junior entuziast

Salutare,s-a rezolvat problema de la punctul 1 cu întreruperile,fiind o problemă generală,dar funcția fill și fit în aplicație nu există iar delay-ul este tot același întârziat peste 1 minut,am trimis feedback o lună în urmă.