anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme Orange tv go

Alin87
Junior entuziast

Salut colegi,am trei probleme cu Orange TV  go:

1-Se întrerupe după 3 minute

2-Dacă vreau să văd pe tot ecranul pe smarthphone,nu se vede tot conținutul

3-Este în urmă cu transmisia de peste 1 minut,față spre exemplu de Digi care are transmisia la 15 secunde în urmă

21 Răspunsuri 21

MihaiC99
Campion

Salut,

Pare mai mult o incompatibilitate între aplicație și telefon. Ce model de telefon ai? Aplicația este actualizata la zi?

Prin versiunea browser întâmpini aceeași problema? Daca este vorba doar de aplicație îi poți contacta la adresa de email aplicatii@orange.com .

Alin87
Junior entuziast

Telefonul este Samsung S25 Ultra

Alin87
Junior entuziast

Aplicația este actualizată la zi

Ai încercat o reinstalare a aplicației? Atașează o poza pentru a vedea cum se vede pe tot ecranul.

In cazul meu (Xiaomi 14 Ultra) funcționează normal in fullscreen. Versiune aplicație 12.4

Alin87
Junior entuziast

Aceeași problemă o am și pe tableta huawei,se întrerupe programul vizionat după 3 min,aceasta problemă e de vreo săptămână,celelalte probleme expuse la punctele 2 și 3 sunt de vreo 10 ani

Pe ce program se întrerupe după 3 minute?

Nu pot sa cred că problema 2 o ai de zece ani. Ne poți arăta o poza sa vedem cum apare.

Alin87
Junior entuziast

Pe ProTV am văzut ca se întrerupe

IMG-20250612-WA0002.jpg

IMG-20250612-WA0001.jpg

Alin87
Junior entuziast

Am atașat și pozele cu conținutul lipsa când măresc pe tot ecranul

În cazul problemei 2, poți mări sau micșora imaginea la fel cum faci cu o fotografie: atinge ecranul cu două degete și apropie-le pentru a micșora sau depărtează-le pentru a mări. Practic este o funcție de zoom. Funcția force fullscreen nu există și chiar daca ar exista ar afecta calitatea vizionarii.

In ceea ce privește pro tv nu am văzut sa se fi întrerup in cele 3 minute vizionate, însă întreruperile pot depinde și de calitatea/viteza conexiuneii la internet.

Alin87
Junior entuziast

Tocmai asta spun când măresc imaginea pe tot ecranul nu se vede tot conținutul,iar la problema 1 e doar la ProTv,celelalte programe merg cu aceeași viteza de internet

Este din pacate o funcție de zoom și nu o funcție force fullscreen (fill screen). Așa este la toată lumea. Am testat și eu. La pro tv nu am întâlnit problemele relatate de tine. Poți să faci o sesizare in acest sens către Orange.

Alin87
Junior entuziast

Atunci am dreptate cu 10 ani,ar trebui ceva îmbunătățirii,în cazul la ProTv testează te rog 10-15 min

Ar trebui. Am văzut că la Digi online au funcția Fill screen

Alin87
Junior entuziast

Plus ca la Digi este cu mult mai înainte pe stream