anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu funcționează toate canalele pe Orange Tv go

Alex76
Junior

Bună! Nu funcționează toate canalele pe Orange Tv go. Cum rezolv pentru că am sunat un operator care m-a trimis la altul și tot așa până când un robot mi-a cântat până m-am saturat.

1 Soluţie acceptată‚

Fost Membru
Neaplicabil

Poți vedea lista canale in Orange go

https://www.orange.ro/tv/tv-go/optiuni-tv-go/ 

Din păcate viasat-urile nu sunt incluse.

Vizualizare soluţie în postul original

17 Răspunsuri 17

Fost Membru
Neaplicabil

Pe mobil funcționează deoarece ai un contract de voce cu Orange Romania.

Canalele PRO TV HD, ACASA HD, PRO ARENA HD, PRO CINEMA si ACASA GOLD nu pot fi accesate de pe laptop sau în browser-ul de pe telefon pe site-ul tvgo.orange.ro. Ele pot fi vizionate doar pe smartphone și tabletă, prin intermediul aplicației Orange TV Go de către clienții care au un abonament de mobil care oferă acces în Orange TV Go la aceste canale, fie au activată una din opțiunile Orange TV Go care oferă acces la aceste posturi TV.

Întâmpin aceeași problemă ca și tine. Și sunt abonat Orange România. Internet, TV, Mobil și chiar și TV satelit. Pe aplicația de pe telefon merg toate canalele și când mă loghez pe Samsung TV nu îmi merg PRO TV, HBO sau alte canale care ma interesează.

gyuri57
Junior entuziast

Buna ziua. Nici la mine nu functioneaza mai multe programe. ( ProTV, TVR1, TVR2, TVR3, Acasa etc.) nimeni nu poate rezolva problema.