Din ce stiu Orange a spus ca nu face niciun fel de ajustari la tarif! (cei putin asta scria in ultima notificare pe care am primit-o). In cont la Internet FIX apare "Opțiuni active pentru serviciul selectat Internet L: (0.42 Euro/Luna)" si la VOCE scrie MAJORARE ABONAMENT VOCE (fara sa scrie vreun tarif). Deci ce sunt aceste doua lucruri? sa prepupun ca de fapt este a doua majorare (MAJORARE 2) pe care o facuse Telekom? (*in contul Telekom nu scria asa ceva). Si daca sunt majorarile de la Telekom (prespun ca este vorba de majorare 2) de ce la una scrie optiune si la celalalt serviciu scrie majorare? Daca ar fi cu adevarat o optiune as putea renunta la ea ca de aceea ii spune "optiune" 🙂 Daca este vorba de "Majorare 2' nu stiu de ce Orange le-a mai scris in cont (duce in eroare ca la Telekom nu erau scrise in cont , scria doar in facturi). Daca cumva Orange a facut majorari de tarif, vreau sa stiu si eu ce sunt cu ele ca nu am primit nici o notificare de majorare si nici nu am activat vreo optiune la Internet. Si mai vreau sa intreb ceva, NTN (de la Orange) inseamna Numar Neinformabil (Telekom)? [EDIT:am pus i o captura foto]