anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Semnal in vacanța - Operatori parteneri Orange în roaming

Tina
Cunoscător certificat
Exista posibilitatea sa verific daca Orange are parteneriate de colaborare cu firmele de telefonie din tara in care calatoresc, pentru a ma asigura ca voi avea semnal?
8 Răspunsuri 8

Vio73
Campion certificat
Depinde de destinațiile în care călătorești, dar în majoritatea există parteneriate. Poți verifica aici: https://www.orange.ro/roaming/ Poți selecta o țară la secțiunea ,,Tarife și detalii despre țara în care vrei să călătorești "și afli detaliile acolo... Succes!

Razvan
Campion certificat
În Europa, ORO are încheiat parteneriate cu majoritatea operatorilor. Însă am observat ca de când s-a introdus Roaming like at home, mai ales începand cu 2018, ORO a cam tăiat accesul în Vodafone în roaming, în țara în care călătorești.

Ascary
Campion certificat
Se pare că concurenta rămâne concurenta și afara nu numai în tara 🙂 E de înțeles fiind doua concerne mondială,însă nu înțeleg de ce ar trebui sa sufere clientul.

Vio73
Campion certificat
E, se găsesc soluții alternative, nu-i bai!

Alex_G_
Cunoscător
Nu cred ca exista momentan aceasta opțiune de a putea verifica parteneriatele de colaborare. Poți fi sigura ca semnal vei avea in Statele membre ale SEE: ţările membre ale Uniunii Europene (UE): Austria, Belgia, Bulgaria, Cipru, Croaţia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Polonia, Portugalia, Marea Britanie, Cehia, România, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ţările de Jos, Ungaria Norvegia Islanda Liechtenstein

Vio73
Campion certificat
Nu cred că se găsește undeva concret o listă cu operatorii parteneri.

Romeo_
Senior certificat
Am fost in Bulgaria,Grecia,Turcia si reteaua cu care colaboreaza Orange a intrat automat pe telefon inca din vama.

Vio73
Campion certificat
Nici eu n-am avut probleme.