anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Semnal in vacanța - Operatori parteneri Orange în roaming

Tina
Cunoscător certificat
Exista posibilitatea sa verific daca Orange are parteneriate de colaborare cu firmele de telefonie din tara in care calatoresc, pentru a ma asigura ca voi avea semnal?
8 Răspunsuri 8

Vio73
#StarMember
Depinde de destinațiile în care călătorești, dar în majoritatea există parteneriate. Poți verifica aici: https://www.orange.ro/roaming/ Poți selecta o țară la secțiunea ,,Tarife și detalii despre țara în care vrei să călătorești "și afli detaliile acolo... Succes!

Razvan
#StarMember
În Europa, ORO are încheiat parteneriate cu majoritatea operatorilor. Însă am observat ca de când s-a introdus Roaming like at home, mai ales începand cu 2018, ORO a cam tăiat accesul în Vodafone în roaming, în țara în care călătorești.

Ascary
Campion certificat
Se pare că concurenta rămâne concurenta și afara nu numai în tara 🙂 E de înțeles fiind doua concerne mondială,însă nu înțeleg de ce ar trebui sa sufere clientul.

Vio73
#StarMember
E, se găsesc soluții alternative, nu-i bai!

Alex_G_
Cunoscător
Nu cred ca exista momentan aceasta opțiune de a putea verifica parteneriatele de colaborare. Poți fi sigura ca semnal vei avea in Statele membre ale SEE: ţările membre ale Uniunii Europene (UE): Austria, Belgia, Bulgaria, Cipru, Croaţia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Polonia, Portugalia, Marea Britanie, Cehia, România, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ţările de Jos, Ungaria Norvegia Islanda Liechtenstein

Vio73
#StarMember
Nu cred că se găsește undeva concret o listă cu operatorii parteneri.

Romeo_
Senior certificat
Am fost in Bulgaria,Grecia,Turcia si reteaua cu care colaboreaza Orange a intrat automat pe telefon inca din vama.

Vio73
#StarMember
Nici eu n-am avut probleme.