anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Roaming nefuncțional in Turcia

catafilip
Junior
Hello, de curând am ajuns in Turcia și telefonul nu se conectează la nicio rețea GSM. In alte tari (SEE) nu am avut problema asta.
Am încercat și să mă conectez manual la toți operatorii disponibili dar nu se conectează.
Menționez că roamingul este activat, am activat din țară și opțiunea World Travel...
Am încercat și cu restart, scos cartela din telefon, activat/dezactivat airplane mode... Nimic nu pare să funcționeze.
Trebuie sa fac ceva setări anume?
17 Răspunsuri 17

Dansanvet
Începător

Cum pun roamming pe un telefon aflat în Turcia pe același abonament cu alte telefoane acasa

Salutare! 

Din contul de My Orange, activează roamingul pe numărul respectiv. 

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

123O
Începător

Screenshot_20240917_121345_Messages.jpg

 După  cum se poate vedea și în captura de mai sus, am avut activata opțiunea Go Explore 1....pentru a putea comunica cu cei de acasă cât timp am fost pe teritoriul Turciei. Nici poveste ...am aruncat 20 de Euro la gunoi, pentru ca nu a funcționat nimic.... nici tu internet, nici tu minute, nici nimic(conectarea la reteaua turceasca s a facut automat, am incercat si setarea manuala a rețelei de telefonie, dar degeaba)...bataie de joc, dezamagire totala.... am avut noroc cu wifi ul de la hotel.